Dafne Schippers derde op de 100 meter tijdens EK Atletiek Berlijn, Jamile Samuel vijfde

door 7 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Het is Dafne Schippers niet gelukt om de snelste te zijn in de 100 meter finale tijdens de EK atletiek in Berlijn. Dit lukte de twee voorgaande EK toernooien wel, Schippers kamt al enige tijd met een mindere goede vorm en liep dit seizoen nog niet onder de 11 seconden.

Ik ben gewoon blij”‘, zei Schippers na haar bronzen race. “Dit is mijn beste tijd van dit seizoen en onder de 11 seconden. Ik weet dat ik op toernooien kan vechten. Vandaag heeft dat geleid tot brons.

zei Schippers tegenover de NOS.

Vanavond werd Schipper net derde in een tijd van 10,99 (beste seizoens tijd). De winst ging overtuigend naar de Britse Dina Asher-Smith, zij liep een tijd van 10,85, de Duitse Gina Lückenkeper (het nieuwe talent) werd knap tweede in een tijd van 10,98. Jamile Samuel werd vijfde in een tijd van 11,14.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest