Dafne Schippers derde op de 100 meter tijdens EK Atletiek Berlijn, Jamile Samuel vijfde

door 7 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Het is Dafne Schippers niet gelukt om de snelste te zijn in de 100 meter finale tijdens de EK atletiek in Berlijn. Dit lukte de twee voorgaande EK toernooien wel, Schippers kamt al enige tijd met een mindere goede vorm en liep dit seizoen nog niet onder de 11 seconden.

Ik ben gewoon blij”‘, zei Schippers na haar bronzen race. “Dit is mijn beste tijd van dit seizoen en onder de 11 seconden. Ik weet dat ik op toernooien kan vechten. Vandaag heeft dat geleid tot brons.

zei Schippers tegenover de NOS.

Vanavond werd Schipper net derde in een tijd van 10,99 (beste seizoens tijd). De winst ging overtuigend naar de Britse Dina Asher-Smith, zij liep een tijd van 10,85, de Duitse Gina Lückenkeper (het nieuwe talent) werd knap tweede in een tijd van 10,98. Jamile Samuel werd vijfde in een tijd van 11,14.

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This