Dafne Schippers derde op de 100 meter tijdens EK Atletiek Berlijn, Jamile Samuel vijfde

door 7 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Het is Dafne Schippers niet gelukt om de snelste te zijn in de 100 meter finale tijdens de EK atletiek in Berlijn. Dit lukte de twee voorgaande EK toernooien wel, Schippers kamt al enige tijd met een mindere goede vorm en liep dit seizoen nog niet onder de 11 seconden.

Ik ben gewoon blij”‘, zei Schippers na haar bronzen race. “Dit is mijn beste tijd van dit seizoen en onder de 11 seconden. Ik weet dat ik op toernooien kan vechten. Vandaag heeft dat geleid tot brons.

zei Schippers tegenover de NOS.

Vanavond werd Schipper net derde in een tijd van 10,99 (beste seizoens tijd). De winst ging overtuigend naar de Britse Dina Asher-Smith, zij liep een tijd van 10,85, de Duitse Gina Lückenkeper (het nieuwe talent) werd knap tweede in een tijd van 10,98. Jamile Samuel werd vijfde in een tijd van 11,14.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest