.

Dafne Schippers derde op de 100 meter tijdens EK Atletiek Berlijn, Jamile Samuel vijfde

door 7 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Het is Dafne Schippers niet gelukt om de snelste te zijn in de 100 meter finale tijdens de EK atletiek in Berlijn. Dit lukte de twee voorgaande EK toernooien wel, Schippers kamt al enige tijd met een mindere goede vorm en liep dit seizoen nog niet onder de 11 seconden.

Ik ben gewoon blij”‘, zei Schippers na haar bronzen race. “Dit is mijn beste tijd van dit seizoen en onder de 11 seconden. Ik weet dat ik op toernooien kan vechten. Vandaag heeft dat geleid tot brons.

zei Schippers tegenover de NOS.

Vanavond werd Schipper net derde in een tijd van 10,99 (beste seizoens tijd). De winst ging overtuigend naar de Britse Dina Asher-Smith, zij liep een tijd van 10,85, de Duitse Gina Lückenkeper (het nieuwe talent) werd knap tweede in een tijd van 10,98. Jamile Samuel werd vijfde in een tijd van 11,14.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest