Keniaanse atleet Nicholas Bett overleden door verkeersongeval

door 8 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Keniaanse Nicholas Bett is door een ernstig verkeersongeval om het leven gekomen, zo melde het Keniaanse ministerie van Sport. Bett was een goede horden loper die in 2015 (Peking) goud won op de 400 meter horden. Later in zijn carrière heeft hij last gehad van pech (struikelde in de series in Rio) en had hij last van blessures en miste hij de WK in Londen.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest