Dafne Schippers tweede en Jamile Samuel derde in finale 200 meter EK Atletiek in Berlijn

door 11 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Dafne Schippers en Jamile Samuel hebben vanavond zilver en brons gehaald op de 200 meter tijdens de EK atletiek in Berlijn. De Britse Dina Asher-Smith won de race en was de twee Nederlandse loopsters te snel af. Asher-Smith liep een tijd van 21,89 seconden, Schippers liep een tijd van 22,14 seconden en Samuel liep een tijd van 22,37 seconden.

Voor Jamile Samuel is deze medaille het eerste individuele medaille op een internationaal toernooi bij de senioren. Schippers is regerend wereldkampioene op de 200 meter en kampte met wat ‘slechte’ vorm, maar liep vandaag toch een seizoens beste tijd. Je zag bij Schippers ook weer dat ze op het laatste stuk kon aanzetten, zoals de ‘oude’ Dafne, maar Asher-Smith was vel en veel te sterk vandaag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest