Dafne Schippers tweede en Jamile Samuel derde in finale 200 meter EK Atletiek in Berlijn

door 11 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Dafne Schippers en Jamile Samuel hebben vanavond zilver en brons gehaald op de 200 meter tijdens de EK atletiek in Berlijn. De Britse Dina Asher-Smith won de race en was de twee Nederlandse loopsters te snel af. Asher-Smith liep een tijd van 21,89 seconden, Schippers liep een tijd van 22,14 seconden en Samuel liep een tijd van 22,37 seconden.

Voor Jamile Samuel is deze medaille het eerste individuele medaille op een internationaal toernooi bij de senioren. Schippers is regerend wereldkampioene op de 200 meter en kampte met wat ‘slechte’ vorm, maar liep vandaag toch een seizoens beste tijd. Je zag bij Schippers ook weer dat ze op het laatste stuk kon aanzetten, zoals de ‘oude’ Dafne, maar Asher-Smith was vel en veel te sterk vandaag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest