.

Dafne Schippers tweede en Jamile Samuel derde in finale 200 meter EK Atletiek in Berlijn

door 11 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Dafne Schippers en Jamile Samuel hebben vanavond zilver en brons gehaald op de 200 meter tijdens de EK atletiek in Berlijn. De Britse Dina Asher-Smith won de race en was de twee Nederlandse loopsters te snel af. Asher-Smith liep een tijd van 21,89 seconden, Schippers liep een tijd van 22,14 seconden en Samuel liep een tijd van 22,37 seconden.

Voor Jamile Samuel is deze medaille het eerste individuele medaille op een internationaal toernooi bij de senioren. Schippers is regerend wereldkampioene op de 200 meter en kampte met wat ‘slechte’ vorm, maar liep vandaag toch een seizoens beste tijd. Je zag bij Schippers ook weer dat ze op het laatste stuk kon aanzetten, zoals de ‘oude’ Dafne, maar Asher-Smith was vel en veel te sterk vandaag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest