Cees Pronk Directeur Evenementen Le Champion

door 15 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Per 1 augustus 2018 heeft het bestuur van Le Champion Cees Pronk aangesteld als Directeur Evenementen Le Champion. Daarmee is hij niet alleen verantwoordelijk voor de continuïteit en vernieuwing van de huidige evenementen, maar valt ook de sponsoring daarvan onder zijn hoede. Cees heeft een jarenlange ervaring met de organisatie en sponsoring van evenementen binnen Le Champion. Zowel binnen als buiten Le Champion heeft hij zich de laatste jaren meer en meer gemanifesteerd als het aanspreekpunt voor de evenementen van Le Champion. Met de aanstelling van Cees gaat het bestuur ervan uit dat de kwaliteit van de evenementen voor de komende jaren is geborgd.

(Persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest