Zieke Mees (5) komt voor de tweede keer in actie voor KiKa

door 28 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Run For Mees Kika

In 2016 hoorde Mees (5) dat hij ​Acute Lymfatische Leukemie heeft. Het eerste zware jaar zit er op en hij krijgt nu nog tot december chemo medicijnen toegediend. Desondanks doet hij samen met zijn team Run For Mees voor de tweede keer mee aan Run for KiKa Nijmegen op zondag 7 oktober op de Berendonck.

In december van 2016 kwamen de ouders van Mees erachter dat Mees ziek was; zijn karakter veranderde, hij werd sneller boos en was veel moe. Hun onderbuik gevoel dat iets niet klopte bleek juist, hij kreeg de diagnose Acute Lymfatische Leukemie. Na een zwaar jaar achter de rug te hebben, komen ze nu in een onderhoudsfase terecht waarbij Mees veel medicijnen krijgt.

Ren mee met team Run for Kees

Bij Run for KiKa halen deelnemers zoveel mogelijk geld op voor meer onderzoek naar kinderkanker. Waarom wij mee lopen?: “ Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er genoeg geld is om zoveel mogelijk onderzoek te kunnen doen.” Team Run for Mees roept iedereen in Nijmegen en omgeving op om met hen mee te rennen: “Twijfel je nog? Gewoon meedoen, het is echt voor een heel goed doel en het is een bijzondere ervaring en dag.”

Run for Kika Nijmegen

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. Op de Berendonck vindt op 7 oktober de 3e editie van Run for KiKa Nijmegen plaats. Ga de uitdaging aan met de 10 KM Run of kom in KiKa-oranje sferen met de 5 KM Orange Run. Voor de kleintjes is er een te gekke KidsRun van 200 meter, 500 meter en 1 kilometer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!