.

Zieke Mees (5) komt voor de tweede keer in actie voor KiKa

door 28 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Run For Mees Kika

In 2016 hoorde Mees (5) dat hij ​Acute Lymfatische Leukemie heeft. Het eerste zware jaar zit er op en hij krijgt nu nog tot december chemo medicijnen toegediend. Desondanks doet hij samen met zijn team Run For Mees voor de tweede keer mee aan Run for KiKa Nijmegen op zondag 7 oktober op de Berendonck.

In december van 2016 kwamen de ouders van Mees erachter dat Mees ziek was; zijn karakter veranderde, hij werd sneller boos en was veel moe. Hun onderbuik gevoel dat iets niet klopte bleek juist, hij kreeg de diagnose Acute Lymfatische Leukemie. Na een zwaar jaar achter de rug te hebben, komen ze nu in een onderhoudsfase terecht waarbij Mees veel medicijnen krijgt.

Ren mee met team Run for Kees

Bij Run for KiKa halen deelnemers zoveel mogelijk geld op voor meer onderzoek naar kinderkanker. Waarom wij mee lopen?: “ Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er genoeg geld is om zoveel mogelijk onderzoek te kunnen doen.” Team Run for Mees roept iedereen in Nijmegen en omgeving op om met hen mee te rennen: “Twijfel je nog? Gewoon meedoen, het is echt voor een heel goed doel en het is een bijzondere ervaring en dag.”

Run for Kika Nijmegen

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. Op de Berendonck vindt op 7 oktober de 3e editie van Run for KiKa Nijmegen plaats. Ga de uitdaging aan met de 10 KM Run of kom in KiKa-oranje sferen met de 5 KM Orange Run. Voor de kleintjes is er een te gekke KidsRun van 200 meter, 500 meter en 1 kilometer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest