Zieke Mees (5) komt voor de tweede keer in actie voor KiKa

door 28 aug, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Run For Mees Kika

In 2016 hoorde Mees (5) dat hij ​Acute Lymfatische Leukemie heeft. Het eerste zware jaar zit er op en hij krijgt nu nog tot december chemo medicijnen toegediend. Desondanks doet hij samen met zijn team Run For Mees voor de tweede keer mee aan Run for KiKa Nijmegen op zondag 7 oktober op de Berendonck.

In december van 2016 kwamen de ouders van Mees erachter dat Mees ziek was; zijn karakter veranderde, hij werd sneller boos en was veel moe. Hun onderbuik gevoel dat iets niet klopte bleek juist, hij kreeg de diagnose Acute Lymfatische Leukemie. Na een zwaar jaar achter de rug te hebben, komen ze nu in een onderhoudsfase terecht waarbij Mees veel medicijnen krijgt.

Ren mee met team Run for Kees

Bij Run for KiKa halen deelnemers zoveel mogelijk geld op voor meer onderzoek naar kinderkanker. Waarom wij mee lopen?: “ Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er genoeg geld is om zoveel mogelijk onderzoek te kunnen doen.” Team Run for Mees roept iedereen in Nijmegen en omgeving op om met hen mee te rennen: “Twijfel je nog? Gewoon meedoen, het is echt voor een heel goed doel en het is een bijzondere ervaring en dag.”

Run for Kika Nijmegen

Run for KiKa is hét hardloopfestival voor de hele familie. Op de Berendonck vindt op 7 oktober de 3e editie van Run for KiKa Nijmegen plaats. Ga de uitdaging aan met de 10 KM Run of kom in KiKa-oranje sferen met de 5 KM Orange Run. Voor de kleintjes is er een te gekke KidsRun van 200 meter, 500 meter en 1 kilometer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

Fanatieke trailrunners kunnen hun hart ophalen in de Tiroler Zugspitz Arena. De populariteit van de sport zorgt ervoor dat er steeds meer trails uitgepijld worden in het gebied. Ze zijn erg afwisselend en lopen over steile rotspaden, Alpenweides en...

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest