Wederom veel enthousiaste lopers tijdens de tweede editie van de Mobility Service Airport Night Run

door 16 sep, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Op zaterdagavond 15 september hebben 1.500 lopers tijdens de tweede editie van de Mobility Service Airport Night Run op unieke wijze Groningen Airport Eelde en het nabijgelegen terrein ontdekt. Het nachtelijk parcours van 10 km, 7,5 km of 5 km voerde de deelnemers door de bossen van Vosbergen en over de landingsbaan van de Noordelijke luchthaven.

Om 21.00 uur vertrokken de eerste deelnemers, nadat Pieter Boutsma van Mobility Service het startschot had gegeven. Deelnemers gingen gefaseerd in totaal vier startwaves van start. Onderweg konden de lopers kiezen tussen een 10 km, 7,5 km of 5 km route. Zo is er voor iedereen een geschikte afstand. Tijdens de loop werden deelnemers verrast door prachtig uitgelicht entertainment in het bos en op de landingsbaan.

Het gehele terrein voor de terminal van Groningen Airport Eelde werd omgebouwd tot eventterrein. De centrale plek waar deelnemers hun startnummer konden ophalen, over de finish kwamen en hun welverdiende medaille in ontvangst namen. Daarna was het tijd voor de afterparty. Op het podium draaide een DJ en de sfeer zat er direct goed in. “Het was geweldig. Wat een spanning in het donker. De sfeer en aankleding maakt het echt af. Zeker een run die je gelopen moet hebben!”, aldus een enthousiaste deelnemer.

Namens de organisatie Golazo Noord Nederland, kijkt Elske Dijkstra terug op een geslaagde tweede editie. “Ik ben trots om wederom al die vrolijke gezichten te zien en enthousiaste verhalen van de deelnemers te horen. Daar doen we het voor.”

Tags: Night Run

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest