18 september 2018 Lopen, wandelen, skaten en poolen tijdens eerste Den Bosch Urban Trail

door 19 sep, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Meer dan 1.100 sportievelingen staan zaterdagavond aan de start van de eerste editie van de Den Bosch Urban Trail, het negende event van de Urban Trail Series 2018. Naast hardlopen en wandelen kan er ook geskatet en gepoold worden in Den Bosch. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

De organisatie heeft het parcours van de eerste Den Bosch Urban Trail bekendgemaakt met 18 unieke locaties verspreid door de stad. Van Paleis van Justitie tot de hardloopwinkel Run2Day, van het Noordbrabants museum tot het hoofdkantoor van Essent. Deelnemers aan de Den Bosch Urban Trail, die op zaterdagavond 22 september wordt gehouden, komen door al deze locaties. “Het gaat daarbij niet om een snelle tijd neer te zetten op de vijf of tien kilometer, of de wandelafstand op snelwandeltempo af te leggen. Het is vooral genieten van het lopen en van Den Bosch.”, zegt Edgar de Veer, organisator van de Den Bosch Urban Trail.

Lopen, wandelen, skaten… en ook poolen op de Den Bosch Urban Trail. Alle deelnemers mogen immers een balletje komen kaatsen in Poolcafé Corner Pocket. Daarnaast voert het parcours ook dwars door het World Skate Center. Finishen doet iedereen op het Residentieplein. Daar worden de deelnemers getrakteerd op een heerlijk finishdrankje en een unieke medaille.

Urban Trail voor iedereen

Deelnemers krijgen deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van vijf of tien kilometer. “Het parcours van vijf kilometer maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Bij de splitsing op het parcours hoef je pas te kiezen voor de korte of lange route”, zegt De Veer. Daarnaast is het mogelijk om naast hardlopen de trail wandelend te voltooien. Zo kan iedereen op eigen tempo genieten van al het fraais dat Den Bosch te bieden heeft. De voorwaarde is wel dat de lopers en wandelaars uiterlijk om 22.00 uur terug zijn bij de finish.

Inschrijven

Meer dan 1.100 lopers en wandelaars hebben zich inmiddels al ingeschreven voor de eerste editie van de Den Bosch Urban Trail. Online inschrijven kan nog tot en met zaterdagavond 19.00 uur op www.denboschurbantrail.nl tenzij de limiet is bereikt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest