Zevenheuvelenloop in gesprek met buurtbewoners

door 21 sep, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Op dinsdag 2 oktober vindt een bijeenkomst plaats voor alle bewoners van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelenloop en alle aanwonenden van het parcours. Bewoners kunnen hier kennismaken met de organisatie achter het evenement, vragen stellen en tips delen. Stichting Zevenheuvelenloop wil in het kader van de 35e NN Zevenheuvelenloop nog meer uitstralen een gastvrij hardloopevenement te zijn voor alle betrokkenen.

Bewonersbijeenkomst

Alle belangstellende bewoners die te maken krijgen met de NN Zevenheuvelenloop omdat ze rondom het evenemententerrein wonen, zijn welkom bij de bijeenkomst op dinsdag 2 oktober. Vanaf 19.30 uur tot en met 21.30 uur is er de gelegenheid om kennis te maken met de bestuursleden, medewerkers en coördinatoren van dé najaarsklassieker in de Nederlandse hardloopwereld. Ook kunnen vragen gesteld worden over de impact van het evenement op de buurt en is er de mogelijkheid om tips te geven aan de organisatie. De bijeenkomst vindt plaat in Café Groenewoud, gelegen aan de Groenewoudseweg 227.

Gastvrijheid

De Stichting Zevenheuvelenloop doet jaarlijks haar best om de overlast van het evenement voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken. Met de bijeenkomst geeft de organisatie bewoners de gelegenheid om mee te denken over hoe de overlast verder beperkt kan worden. Directeur Alexander Vandevelde: “Wij realiseren ons dat we samen met onze 35.000 deelnemers te gast zijn in de wijken Altrade en Galgenveld voor de start en finish. Ook met de bewoners rondom het parcours gaan we graag in gesprek. De bewonersbijeenkomst is een mooie opstap in onze plannen om de 35e NN Zevenheuvelenloop het meest gastvrije hardloopevenement van Nederland te maken.

Bewoners van het start-/finishgebied en aanwonenden van het parcours die bij de bewonersbijeenkomst aanwezig willen zijn op dinsdag 2 oktober (vanaf 19.30 uur in Café Groenewoud) kunnen zich aanmelden via info@zevenheuvelenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest