Zevenheuvelenloop in gesprek met buurtbewoners

door 21 sep, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Op dinsdag 2 oktober vindt een bijeenkomst plaats voor alle bewoners van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelenloop en alle aanwonenden van het parcours. Bewoners kunnen hier kennismaken met de organisatie achter het evenement, vragen stellen en tips delen. Stichting Zevenheuvelenloop wil in het kader van de 35e NN Zevenheuvelenloop nog meer uitstralen een gastvrij hardloopevenement te zijn voor alle betrokkenen.

Bewonersbijeenkomst

Alle belangstellende bewoners die te maken krijgen met de NN Zevenheuvelenloop omdat ze rondom het evenemententerrein wonen, zijn welkom bij de bijeenkomst op dinsdag 2 oktober. Vanaf 19.30 uur tot en met 21.30 uur is er de gelegenheid om kennis te maken met de bestuursleden, medewerkers en coördinatoren van dé najaarsklassieker in de Nederlandse hardloopwereld. Ook kunnen vragen gesteld worden over de impact van het evenement op de buurt en is er de mogelijkheid om tips te geven aan de organisatie. De bijeenkomst vindt plaat in Café Groenewoud, gelegen aan de Groenewoudseweg 227.

Gastvrijheid

De Stichting Zevenheuvelenloop doet jaarlijks haar best om de overlast van het evenement voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken. Met de bijeenkomst geeft de organisatie bewoners de gelegenheid om mee te denken over hoe de overlast verder beperkt kan worden. Directeur Alexander Vandevelde: “Wij realiseren ons dat we samen met onze 35.000 deelnemers te gast zijn in de wijken Altrade en Galgenveld voor de start en finish. Ook met de bewoners rondom het parcours gaan we graag in gesprek. De bewonersbijeenkomst is een mooie opstap in onze plannen om de 35e NN Zevenheuvelenloop het meest gastvrije hardloopevenement van Nederland te maken.

Bewoners van het start-/finishgebied en aanwonenden van het parcours die bij de bewonersbijeenkomst aanwezig willen zijn op dinsdag 2 oktober (vanaf 19.30 uur in Café Groenewoud) kunnen zich aanmelden via info@zevenheuvelenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest