Nieuwe organisator voor Utrecht Science Park Marathon

door 22 sep, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

De organisatie van de Utrecht Science ParkMarathon is vanaf editie 2019 in handen van Golazo Sports Nederland, het Nederlandse sportmarketingbedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor de NN Marathon Rotterdam, Singelloop Utrecht, NN CPC Loop Den Haag, Classico Boretti, NK Wielrennen en KlimClassic. Naast de Utrecht Science Park Marathon voegt Golazo Sports Nederland in 2019 ook de Almere City Run toe aan haar evenementenportfolio.

Golazo Sports Nederland staat al jarenlang garant voor sterke, professionele en innovatieve hardloopevenementen in Nederland waaronder in Utrecht de Singelloop Utrecht, de Utrecht Urban Trail en dit jaar de eerste editie van de Nedal Utrecht Night Run. “We hebben de stad leren kennen als vitale stad, steeds meer Utrechters gaan sporten en bewegen. We zijn dan ook trots om de Utrecht Science Park Marathon hieraan toe te kunnen voegen. Er wordt op dit moment gewerkt aan vernieuwde plannen van de Utrecht Science Park Marathon, want de stad Utrecht verdient een groots loopevenement in het voorjaar”, zegt Mario Kadiks, directeur van Golazo Sports Nederland. 

Logische stap

De overdracht van het evenement aan Golazo Sports Nederland is een logische stap. “Organisatorisch staat het evenement. Om een gezond evenement in de toekomst neer te kunnen zetten voor de stad Utrecht is de samenwerking met de nationale speler Golazo Sports Nederland aangegaan.”, zegt Arjen de Ruyter, de voormalige organisator van de Utrecht Science Park Marathon.

Utrecht Science Park 

“We zijn positief over de plannen van Golazo Sports Nederland om de Utrecht Science Park Marathon in 2019 te gaan organiseren en gaan verder met hen in overleg over de mogelijkheden om een nieuwe samenwerking met de kennispartners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en UMC Utrecht en Sportcentrum Olympos aan te gaan. Met Golazo Sports Nederland krijgt de marathon de kans verder uit te groeien. De prachtige route onder de Dom door maakt een mooie verbinding met de stad en regio Utrecht en sluit naadloos aan bij het Utrechtse ‘Healthy Urban Living’.“, zegt Jan Henk van der Velden, directeur van Stichting Utrecht Science Park. Over de vernieuwde plannen van de Utrecht Science Park Marathon zal in een later stadium worden gecommuniceerd.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Pin It on Pinterest