Flinke problemen kledinguitgifte tijdens Dam tot Damloop

door 24 sep, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Na de finish van de Dam tot Damloop ging het niet goed met het terug geven van de tassen aan de hardlopers. Drijfnatte hardlopers moesten extreem lang wachten tot ze hun droge kleren konden terugkregen. Sommige hardlopers kregen onderkoelingsverschijnselen en moesten worden geholpen door de aanwezige Rode Kruis medewerkers. De organisatie van de Dam tot Damloop betreurt het voorval en meldt het volgende op haar website:

Afgelopen zondag bij de Dam tot Damloop heeft een aantal deelnemers lange tijd moeten wachten bij het ophalen van zijn of haar kledingtas. Vanwege de regen en kou een zeer onprettige situatie, want hierdoor konden de lopers niet snel beschikken over hun droge kleding. We beseffen ons heel goed dat het lange wachten met deze weersomstandigheden ontzettend vervelend geweest moet zijn. Le Champion betreurt deze situatie dan ook ten zeerste en biedt alle betrokken lopers haar excuses aan.

De problemen ontstonden door een te groot aantal vrijwilligers dat niet kwam opdagen en een administratief probleem bij de verstrekking van de startnummers en kledingstickers. Hierdoor ontstond er voor zowel de deelnemers als de aanwezige vrijwilligers tijdelijk een onwerkbare situatie. Uiteraard zullen wij de gebeurtenissen uitgebreid evalueren en doen wij er alles aan om deze problemen in de toekomst te voorkomen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest