.

Samenvatting Dam tot Damloop 2018

door 24 sep, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

De 34ste editie is ondanks de regen toch een mooie wedstrijd geworden die gewonnen werd door Lonah Salpeter en Cheptegei. Hieronder kan je de samenvatting en een kleine compilatie bekijken van een regenachtige Dam tot Damloop.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest