Samenvatting Dam tot Damloop 2018

door 24 sep, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

De 34ste editie is ondanks de regen toch een mooie wedstrijd geworden die gewonnen werd door Lonah Salpeter en Cheptegei. Hieronder kan je de samenvatting en een kleine compilatie bekijken van een regenachtige Dam tot Damloop.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

De 25e editie van de 15 kilometer lange Pfixx Solar Montferland Run is gewonnen door de favoriet Sabastian Sawe. De regerend wereldkampioen halve marathon kwam met grote voorsprong als eerste over de finishlijn in ’s-Heerenberg. Bij de vrouwen ging...

Pin It on Pinterest