Abdi Nageeye meldt zich af voor TCS Amsterdam Marathon

door 1 okt, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Abdi Nageeye Amsterdam Marathon

Abdi Nageeye moet zich helaas afmelden voor de TCS Amsterdam Marathon als gevolg van een knie blessure. Vorig jaar pakte Nageeye de Nederlandse titel in een nationaal record van 2:08.16.

In april van dit jaar liep hij in extreme weersomstandigheden naar een knappe 7e plaats in de Boston marathon, maar hield daar een hamstringblessure aan over. Op weg naar een podiumplek op de Europese Kampioenschappen moest hij helaas na 36km helaas uitstappen.

Om deze teleurstellingen het hoofd te bieden besloot Abdi om zich op de TCS Amsterdam Marathon te richten. De korte voorbereidingstijd vroeg echter om een foutloos traject wat door de opzettende blessure onmogelijk blijkt. 

Abdi Nageeye:  “Ik had het jaar graag mooi af willen sluiten bij een wedstrijd die speciaal voor me is. Helaas heeft een blessure roet in het eten gegooid.”

Abdi zal zich de komende tijd in Kenia gaan richten op zijn herstel en zodra hij fit is plannen gaan maken voor toekomstige wedstrijden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest