Vidiled nieuwe hoofdsponsor Warandeloop Tilburg

door 1 okt, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024
Vidiled en Warandeloop

Vidiled uit Kaatsheuvel is met directe ingang de nieuwe hoofdsponsor van de Warandeloop Tilburg. Vidiled, specialist op het gebied van led schermen, verbindt zich aan de grootste cross van Nederland, die eind november plaatsvindt bij Beekse Bergen.

Geen onbekenden

Vidiled en de Warandeloop Tilburg zijn geen onbekenden van elkaar. Het bedrijf levert al jaren onder meer grote led schermen aan de Warandeloop. Dit jaar wordt de Warandeloop opnieuw bij Beekse Bergen georganiseerd, met het oog op het EK Cross dat twee weken later op hetzelfde terrein plaatsvindt. Dat was voor beide partijen al een reden om de samenwerking te intensiveren. Dat is nu bekrachtigd in de vorm van een nieuw hoofdsponsorschap.

Internationale allure

De Warandeloop Tilburg was nog op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, nadat Loket.nl vorig jaar een stapje terug deed na negen jaar als hoofdsponsor. Vidiled verbindt zich aan het event, voornamelijk vanwege de internationale allure. “We willen ons graag internationaal op de kaart zetten. We leveren dit jaar zowel bij de Warandeloop en het EK Cross het beste wat we in huis hebben en willen daarmee ook richting het buitenland ons visitekaartje afgeven. En hopelijk plukken we daar later de vruchten van,” aldus Freek Luijben, directeur van Vidiled.

Cees van Loon, voorzitter Warandeloop Tilburg, is uiteraard content met dit nieuws. “We hebben al jaren een hele goede samenwerking met Vidiled. Na het wegvallen van Loket.nl zochten we een nieuwe hoofdsponsor en Vidiled vult deze rol nu perfect in. Bij de Warandeloop maar ook later bij het EK kunnen we nu nog meer beleving realiseren door middel van grote led schermen en gedeeltelijk live registratie van het event. Voor ons een prachtige ontwikkeling.”

Over Vidiled

Vidiled is een dynamische en servicegerichte onderneming die ernaar streeft om samen met de klant tot de ideale oplossing te komen op het gebied van elektronische informatiedisplays. Vidiled is gevestigd in Kaatsheuvel en is actief in de verhuur van visuele oplossingen en daarmee ook de aditionele diensten zoals meercameraregistratie. Waar ze ruim 10 jaar geleden zijn gestart met de integratie van vaste schermoplossingen voor binnen en buiten, is Vidiled doorgegroeid tot een innovatieve partner die zich concentreert op product, software- en conceptontwikkeling. Dit doen ze niet allemaal alleen, maar met strategische partners en productdevelopers om zodoende tot de meest ideale oplossing te komen. Het “out of the box” denken met innovatieve toepassingen staat hierbij centraal. De bedrijfsvoering is zo ingericht dat ze elke visuele wens in vervulling kunnen laten gaan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!