.

Vidiled nieuwe hoofdsponsor Warandeloop Tilburg

door 1 okt, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport
Vidiled en Warandeloop

Vidiled uit Kaatsheuvel is met directe ingang de nieuwe hoofdsponsor van de Warandeloop Tilburg. Vidiled, specialist op het gebied van led schermen, verbindt zich aan de grootste cross van Nederland, die eind november plaatsvindt bij Beekse Bergen.

Geen onbekenden

Vidiled en de Warandeloop Tilburg zijn geen onbekenden van elkaar. Het bedrijf levert al jaren onder meer grote led schermen aan de Warandeloop. Dit jaar wordt de Warandeloop opnieuw bij Beekse Bergen georganiseerd, met het oog op het EK Cross dat twee weken later op hetzelfde terrein plaatsvindt. Dat was voor beide partijen al een reden om de samenwerking te intensiveren. Dat is nu bekrachtigd in de vorm van een nieuw hoofdsponsorschap.

Internationale allure

De Warandeloop Tilburg was nog op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, nadat Loket.nl vorig jaar een stapje terug deed na negen jaar als hoofdsponsor. Vidiled verbindt zich aan het event, voornamelijk vanwege de internationale allure. “We willen ons graag internationaal op de kaart zetten. We leveren dit jaar zowel bij de Warandeloop en het EK Cross het beste wat we in huis hebben en willen daarmee ook richting het buitenland ons visitekaartje afgeven. En hopelijk plukken we daar later de vruchten van,” aldus Freek Luijben, directeur van Vidiled.

Cees van Loon, voorzitter Warandeloop Tilburg, is uiteraard content met dit nieuws. “We hebben al jaren een hele goede samenwerking met Vidiled. Na het wegvallen van Loket.nl zochten we een nieuwe hoofdsponsor en Vidiled vult deze rol nu perfect in. Bij de Warandeloop maar ook later bij het EK kunnen we nu nog meer beleving realiseren door middel van grote led schermen en gedeeltelijk live registratie van het event. Voor ons een prachtige ontwikkeling.”

Over Vidiled

Vidiled is een dynamische en servicegerichte onderneming die ernaar streeft om samen met de klant tot de ideale oplossing te komen op het gebied van elektronische informatiedisplays. Vidiled is gevestigd in Kaatsheuvel en is actief in de verhuur van visuele oplossingen en daarmee ook de aditionele diensten zoals meercameraregistratie. Waar ze ruim 10 jaar geleden zijn gestart met de integratie van vaste schermoplossingen voor binnen en buiten, is Vidiled doorgegroeid tot een innovatieve partner die zich concentreert op product, software- en conceptontwikkeling. Dit doen ze niet allemaal alleen, maar met strategische partners en productdevelopers om zodoende tot de meest ideale oplossing te komen. Het “out of the box” denken met innovatieve toepassingen staat hierbij centraal. De bedrijfsvoering is zo ingericht dat ze elke visuele wens in vervulling kunnen laten gaan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest