Samenvatting Amsterdam Marathon 2018

door 22 okt, 2018Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Met een grandioze tijd van 2.04.06 heeft Lawrence Cherono gisteren de TCS Amsterdam Marathon gewonnen in een nieuw parcoursrecord. De Keniaan liep ruim een minuut sneller dan zijn persoonlijk- én parcoursrecord, die hij vorig jaar liep. Bekijk hieronder de samenvatting van de Amsterdam Marathon.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest