DSW nog twee jaar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

door 5 dec, 2018Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Directeur van DSW Zorgverzekeraar Chris Oomen en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland, hebben een overeenkomst getekend waarbij DSW zich voor nog eens twee jaar verbindt aan het winterse sportevenement de DSW Bruggenloop Rotterdam. Sinds 2014 is er een warme samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het hardloopevenement.

Chris Oomen: ‘DSW wil graag bijdragen aan activiteiten die een gezonde levensstijl bevorderen. Een wedstrijd vormt een goede motivatie om met regelmaat te sporten. Dat is goed voor mensen. Alle reden voor DSW om deze winterse run weer te sponsoren.’

Mario Kadiks: ‘Wij zijn erg blij dat DSW voor nog eens twee jaar voor ons heeft gekozen. De afgelopen jaren is er uitstekend samengewerkt. Voor ons is deze overeenkomst van groot belang om verder te kunnen bouwen aan dit grote, winterse sportevenement in december, dat volgende week zondag zijn 30ste editie kent.’

De eerstvolgende editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam wordt volgend weekeinde gehouden. Op zondag 9 december gaan 12.000 deelnemers van start over een 15 km lang parcours tijdens de grootste traditionele jaarafsluiter van de hardloopkalender. De DSW Bruggenloop Rotterdam is volledig uitverkocht.

Parcours

Er wordt gestart vanaf een nieuwe locatie, bij parkeerplaats P5C aan de Piet Smitkade. Mede door de afsluiting van de Maastunnel wordt er niet over de Erasmusbrug gelopen. Via de Willemsbrug wordt de Maas overgestoken en lopen de deelnemers via de Maasboulevard en het Toepad richting de Van Brienenoordbrug. Deze kuitenbijter is de laatste brug op het parcours. De finish is zoals de afgelopen jaren gelegen aan de Olympiaweg, ter hoogte van Stadion Feijenoord.

Familiehuis Daniel den Hoed

Elk jaar wordt er een goed doel gekoppeld aan de DSW Bruggenloop Rotterdam. Dit jaar is er gekozen voor Familiehuis Daniel den Hoed. Het Familiehuis biedt al 27 jaar logeergelegenheid aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. Door de verhuizing van het ziekenhuis naar het centrum moet het Familiehuis noodgedwongen een nieuw huis betrekken en hier is geld voor nodig.

Als deelnemer kan men het Familiehuis de brug over helpen door een donatie. Op deze manier wordt een sportieve prestatie geleverd, die de deelnemers verbindt en samenbrengt. Net als wat er ook in het Familiehuis gebeurd waar letterlijk een brug wordt geslagen tussen patiënt en familie. “Kom over de brug voor het Familiehuis!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest