.

Kwaakerrun wordt side event van de Venloop

door 2 jan, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Deze week is er overeenstemming bereikt tussen het bestuur van Stichting Venloop en het bestuur van Stichting Kwaakerrun over het opgaan van de Kwaakerrun in de Venloop. Hiermee worden de krachten van twee bekende hardloopevenementen gebundeld.

“Of de Kwaakerrun een verregaande samenwerking wilde aangaan met de Venloop?”, deze vraag had het bestuur van de Kwaakerrun niet zien aankomen. Judit Gipmans, voorzitter Stichting Kwaakerrun reageert: “Trots zijn wij, dat een fantastisch evenement als de Venloop, onze Kwaakerrun onder haar vleugels wilde nemen en zo voor de continuïteit van ons evenement wil gaan zorgen. Uiteraard vonden wij het belangrijk, dat de Kwaakerrun, de Kwaakerrun is en kan blijven. Kleinschalig, beregezellig en roze!”.

Erik Schnock, voorzitter Stichting Venloop, vult Judit aan. “Bij de oprichting van de Venloop was een van de doelen de Venlonaar aan het sporten te krijgen. Door de jaren heen is de Venloop meer dan alleen een hardloopevenement en biedt de Venloop gedurende het hele jaar activiteiten aan, zoals de Avond4Daagse, Daily Mile, etc. Nu de Kwaakerrun ook onderdeel is van de Venloop kunnen we met trots zeggen dat we ook de start van het Venlose hardloop- & wandelseizoen organiseren. Hoewel de Kwaakerrun nu een officieel side event van de Venloop is zal het haar naam en ‘look & feel’ blijven behouden”, aldus Erik.

(persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest