Kwaakerrun wordt side event van de Venloop

door 2 jan, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Deze week is er overeenstemming bereikt tussen het bestuur van Stichting Venloop en het bestuur van Stichting Kwaakerrun over het opgaan van de Kwaakerrun in de Venloop. Hiermee worden de krachten van twee bekende hardloopevenementen gebundeld.

“Of de Kwaakerrun een verregaande samenwerking wilde aangaan met de Venloop?”, deze vraag had het bestuur van de Kwaakerrun niet zien aankomen. Judit Gipmans, voorzitter Stichting Kwaakerrun reageert: “Trots zijn wij, dat een fantastisch evenement als de Venloop, onze Kwaakerrun onder haar vleugels wilde nemen en zo voor de continuïteit van ons evenement wil gaan zorgen. Uiteraard vonden wij het belangrijk, dat de Kwaakerrun, de Kwaakerrun is en kan blijven. Kleinschalig, beregezellig en roze!”.

Erik Schnock, voorzitter Stichting Venloop, vult Judit aan. “Bij de oprichting van de Venloop was een van de doelen de Venlonaar aan het sporten te krijgen. Door de jaren heen is de Venloop meer dan alleen een hardloopevenement en biedt de Venloop gedurende het hele jaar activiteiten aan, zoals de Avond4Daagse, Daily Mile, etc. Nu de Kwaakerrun ook onderdeel is van de Venloop kunnen we met trots zeggen dat we ook de start van het Venlose hardloop- & wandelseizoen organiseren. Hoewel de Kwaakerrun nu een officieel side event van de Venloop is zal het haar naam en ‘look & feel’ blijven behouden”, aldus Erik.

(persbericht)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest