.

Herdefinieer je hardloop ervaring met de Jaybird RUN XT True Wireless koptelefoon

door 29 jan, 2019Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Sport

Jaybird introduceert de waterdichte versie van de volledig draadloze Run koptelefoon

Jaybird, een leider in sport-koptelefoons voor hardlopers, heeft vandaag de Jaybird RUN XT True Wireless Headphones aangekondigd, de opvolger van de Jaybird RUN die is ontworpen voor hardlopers en atleten. De Run XT is volledig waterdicht (IPX7) en is beschikbaar in meerdere kleuren. De Jaybird RUN XT heeft een gestroomlijnde, ultra comfortabele pasvorm met premium geluid onder extreme omstandigheden – of je nu je grenzen verlegt op een bergtrail of de laatste zware kilometers op een loopband.

“We zijn zeer enthousiast om voort te bouwen op het succes van RUN en de RUN XT nog beter te maken. Met de volledige IPX7-waterdichtheid verhogen we de duurzaamheid onder alle omstandigheden”, vertelt Jeremy Saxton, Head of Industrial Design bij Jaybird. “Nu is de gehele line-up van Jaybird-hoofdtelefoons water- en zweetbestendig. Tegelijkertijd hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kleuren en afwerking een update te geven. Dit zorgt voor een ​​meer robuust en toch verfijnd ontwerp”, vervolgde hij.

Volledig waterdicht

Met zijn volledig waterdichte IPX7-behuizing is de Jaybird RUN XT gemaakt om langer mee te gaan in extreme omstandigheden. Beschermd door een dubbele hydrofobe nanocoating, is Jaybird RUN XT ook transpiratie bestendig, waardoor zweet de koptelefoon niet aantast.De draadloze doppen zorgen voor een uiterst comfortabele pasvorm; door de verwisselbare siliconen oorpunten passen de oordoppen in praktisch elk oor.

Twaalf uur energie

Je kunt muziek, bellers, Siri of Google Assistent met een druk op de knop beheren. Met de optie om de oordopjes individueel te gebruiken, blijf je op de hoogte van je omgeving terwijl je geniet van je favoriete muziek. De Jaybird RUN XT heeft 12 uur power; vier uur in de oordopjes en nog eens acht uur in bijgeleverde case. Zodoende heb je genoeg energie voor een hele dag vol avonturen. Even vijf minuten snel opladen geeft je een volledig uur speeltijd, waardoor je snel weer door kunt.

Kies je eigen toonhoogte

Elke oordop vult je oor met meeslepend en helder geluid van perfecte kwaliteit. Met de Jaybird-app kun je je muziekervaring volledig aanpassen. Door de EQ aan te passen pomp je de bas op of zet je de hoge tonen aan. Kies je eigen instellingen of kies uit honderden anderen die door de Jaybird-community worden gedeeld. Met Spotify®-integratie kun je eenvoudig naar je eigen afspeellijsten luisteren, maar ook andere lijsten ontdekken. De app beschikt verder over een ‘Find My Buds’-functie, waardoor je de oortjes nooit kwijtraakt.

Podcast voor motivatie

Samen met de introductie van RUN XT, zal Jaybird begin februari ook een nieuwe podcast-afspeellijstfunctie integreren. Met de hulp van onze ongelofelijke selectie atleten en merkambassadeurs hebben we afspeellijsten samengesteld die je helpen extra motivatie te vinden en je actieve doelen te bereiken. We werken de afspeellijsten elke twee weken bij, dus je vindt altijd wel iets nieuws en interessants bij #poweryourpassion.

Beschikbaarheid

Jaybird RUN XT True draadloze sport-koptelefoons zijn verkrijgbaar in Black/Flash en Storm Grey/Glacier en zullen naar verwachting in februari bij geselecteerde retailpartners en op jaybirdsport.com te koop zijn. De adviesprijs van RUN XT is € 179,00. Ga voor meer informatie naar jaybirdsport.com. De Jaybird-app is gratis en beschikbaar via de iOS® en Android™ app-winkels.

Tags: Jaybird

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

Garmin Nederland kondigt vandaag nieuwe software- en functie-updates voor geselecteerde smartwatches aan. De updates zijn van toepassing op de fēnix® 7 serie, epix™ (Gen 2), Instinct® 2 serie en Forerunner® 945 LTE. Deze nieuwe functies zullen...

Pin It on Pinterest