Schippers, Visser en Samuel maken opwachting in Omnisport Apeldoorn

door 4 feb, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Op 16 en 17 februari staat voor veel atleten het vizier gericht op de EK Indoor in Glasgow; de laatste mogelijkheid om aan de limiet te voldoen. Een veelzijdigheid aan topatleten komt dit jaar strijden in Omnisport. Bij de vrouwen 60 meter maakt de Nederlandse top haar opwachting: Dafne Schippers, Jamile Samuel, Apeldoorns trots Marije van Hunenstijn maar ook de talentvolle N’ketia Seedo beloven zaterdag spektakel. Bij de mannen zijn Chris Garia en Liemarvin Bonevacia slechts twee van de grote namen die een EK ticket hopen te bemachtigen. Zij komen uit op respectievelijk de 60 meter en de 200 en 400 meter.  Op de 60 meter horden wordt een mooie strijd verwacht tussen Nadine Visser, Eefje Boons en Sharona Bakker. Ook de technische nummers zijn goed bezet met Jorinde van Klinken bij het kogelstoten en bij de mannen komt Nederlands recordhouder Menno Vloon actie.

Meerkamper Pieter Braun focust zich dit Kampioenschap op de Nederlandse titel op de 60m horden en de 60 meter. Hij heeft, evenals meerkampster Anouk Vetter, de invitatie voor de EK Indoor ontvangen. Dafne Schippers, Nadine Visser, Thijmen Kupers en Maureen Koster sleepten dit weekend al de limiet voor Glasgow binnen tijdens de Indoor Meeting in Karlsruhe, Tony van Diepen deed dit in Luxemburg. Lisanne de Witte en Julia van Velthoven hadden de EK Indoor limiet al op zak. Al deze topatleten zijn te zien dit Nederlands Kampioenschap in Apeldoorn.

Volg Nederlandse topatletiek live bij Omroep Gelderland

Met trots maken we bekend dat we het weekend van 16 en 17 februari de Nederlandse atletiektop bij jullie thuis brengen. Een unieke samenwerking met Omroep Gelderland maakt het mogelijk om beide dagen het NK atletiek van 15:45 tot 17:15 uur live uit te zenden. Spraakmakende gasten, Nederlandse Kampioenen en natuurlijk de wedstrijdbeelden maken dit tot anderhalf uur entertainment en topatletiek, mee te beleven bij jou thuis vanaf de bank. En ben je niet thuis? Kijk dan mee via de livestream van Omroep Gelderland op Facebooken YouTube. Ex topatleet Dennis Licht en meerkamper (en Gelders trots) Eelco Sintnicolaas zullen de co-commentatoren worden tijdens deze live uitzendingen. 

Maak er een dagje uit van

De NK Indoor weekenden in Omnisport beloven wederom spectaculair te worden met in het weekend van 16 en 17 februari genoeg nevenactiviteiten om een dagje uit te zijn met het hele gezin. Kinderen kunnen hun energie kwijt op het KidsPlein waar de NS Kidsclub aanwezig is en op zondag 17 februari kunnen ze als heuse kidsreporters meedoen met de kidspersconferentie.

Kijk op www.nkindoor.nl voor alle actuele informatie rondom de Nederlandse Kampioenschappen Indoor.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest