.

Meppel City Run helpt kinderen sporten

door 6 feb, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Meppel City Run organisatie gaat met haar volgende editie op 19 mei 2019 het Jeugdsportfonds in Meppel ondersteunen. Deelnemers aan de Meppel City Run kunnen een bijdrage leveren om zo kinderen die nu nog langs de kant staan, te laten sporten bij een sportvereniging. Heel Meppel doet mee.

Jeugdsportfonds Meppel

Het Jeugdsportfonds Meppel is dit jaar het nieuwe goede doel van de Meppel City Run. Dit fonds vergoedt de contributie van de sportvereniging of de sportattributen wanneer ouders dit niet kunnen betalen. Rondom de Meppel City Run wordt op verschillende manieren geld opgehaald voor het Jeugdsportfonds. Zo kunnen alle deelnemers bij het inschrijven geld doneren voor dit goede doel. Kinderen die meelopen met de SNS Kidsrunkunnen ook een sponsorbijdrage vragen aan familie, vrienden of klasgenootjes om zo andere kinderen ook een kans te geven te sporten.

Deelnemen en doneren

Inschrijven en doneren voor de editie van 2019 kan via www.meppelcityrun.nl. Deelnemers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit jaar is het ook mogelijk om naast het unieke shirt, een medaille te bestellen als blijvende herinnering.

Heel Meppel doet mee!

De doelstelling van het Jeugdsportfonds ‘alle kinderen moeten kunnen sporten’ sluit goed aan bij het doel van de Meppel City Run om heel Meppel mee te laten doen. Niet alleen door zelf mee te lopen maar ook door supporter te zijn, een leuke activiteit langs de lijn te organiseren of een mooie donatie te geven aan het Jeugdsportfonds. Jij doet toch ook mee?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest