Meppel City Run helpt kinderen sporten

door 6 feb, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

De Meppel City Run organisatie gaat met haar volgende editie op 19 mei 2019 het Jeugdsportfonds in Meppel ondersteunen. Deelnemers aan de Meppel City Run kunnen een bijdrage leveren om zo kinderen die nu nog langs de kant staan, te laten sporten bij een sportvereniging. Heel Meppel doet mee.

Jeugdsportfonds Meppel

Het Jeugdsportfonds Meppel is dit jaar het nieuwe goede doel van de Meppel City Run. Dit fonds vergoedt de contributie van de sportvereniging of de sportattributen wanneer ouders dit niet kunnen betalen. Rondom de Meppel City Run wordt op verschillende manieren geld opgehaald voor het Jeugdsportfonds. Zo kunnen alle deelnemers bij het inschrijven geld doneren voor dit goede doel. Kinderen die meelopen met de SNS Kidsrunkunnen ook een sponsorbijdrage vragen aan familie, vrienden of klasgenootjes om zo andere kinderen ook een kans te geven te sporten.

Deelnemen en doneren

Inschrijven en doneren voor de editie van 2019 kan via www.meppelcityrun.nl. Deelnemers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit jaar is het ook mogelijk om naast het unieke shirt, een medaille te bestellen als blijvende herinnering.

Heel Meppel doet mee!

De doelstelling van het Jeugdsportfonds ‘alle kinderen moeten kunnen sporten’ sluit goed aan bij het doel van de Meppel City Run om heel Meppel mee te laten doen. Niet alleen door zelf mee te lopen maar ook door supporter te zijn, een leuke activiteit langs de lijn te organiseren of een mooie donatie te geven aan het Jeugdsportfonds. Jij doet toch ook mee?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest