Fitbit lanceert vier nieuwe wearables, die health en fitness toegankelijk en betaalbaar maken voor meer consumenten wereldwijd

door 10 mrt, 2019Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Fitbit, wereldwijd toonaangevend in wearables, presenteert vier nieuwe producten: Fitbit Versa Lite Edition™, Fitbit Inspire HR™, Fitbit Inspire™ en Fitbit Ace 2™. Hiermee brengt het bedrijf een gezonde, sportieve leefstijl binnen bereik van meer consumenten over de hele wereld. Gebruikers kunnen nu het apparaat kiezen dat het best aansluit bij hun eigen voorkeuren, met geavanceerde en veelzijdige health- en fitnessfuncties voor een betaalbare prijs. De trackers en smartwatches bieden gebruikers bovendien toegang tot het Fitbit platform met motiverende software, een scala aan gezondheidsgegevens en aansluiting bij een van ’s werelds grootste sociale netwerken voor een gezonde leefstijl. Fitbit komt binnenkort ook met een nieuwe versie van de app, met een verder te personaliseren dashboard, en nog meer inzichtelijke informatie. Verder kunnen gebruikers er nieuwe content mee ontdekken en eenvoudiger contact leggen met andere gebruikers in het sociale netwerk van Fitbit.

Betaalbare, toegankelijke producten geschikt voor iedereen

Fitbit Versa Lite Edition™ bouwt voort op het succes van de Fitbit Versa™-familie en is een smartwatch voor dagelijks gebruik die alle elementaire fitness- en intelligentiefuncties van Versa bevat. Zoals automatische activiteitenregistratie, PurePulse® 24/7 hartslagmeting en slaapregistratie, meer dan 15 doelgerichte trainingen, Connected GPS, app-meldingen,[4] apps en tot ruim vier dagen batterijduur.[5] Een SpO2 zuurstofverzadigingssensor helpt je om gezondheidsrisico’s op de langere termijn te signaleren, zoals slaapapneu. De Versa Lite laat zich met één knop bedienen en wordt geleverd in een lichtgewicht, waterdicht[6] design in nieuwe frisse kleuren, voor iedereen die zich jong voelt. Met een prijs van € 159,95 is de Versa Lite Edition de best geprijsde smartwatch van Fitbit tot nu toe, speciaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een aantrekkelijk, veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat met bruikbare inzichten en persoonlijke begeleiding die hen zal motiveren gezonder door het leven te gaan.

Fitbit

Fitbit Inspire HR™ is met een prijs van € 99,95 de voordeligste en aantrekkelijkste 24/7 hartslagmeter van Fitbit. Deze wearable combineert automatische bewegings-, trainings- en slaapfaseregistratie met meer dan 15 doelgerichte trainingen. Daarbij heeft hij Connected GPS en Relax ademhalingsbegeleiding in een stijlvol, slank ontwerp. Voor consumenten die nog geen ervaring hebben met wearables en op zoek zijn naar een betaalbare, gebruiksvriendelijke tracker is er voor € 69,95 de Fitbit Inspire™. Hij biedt alle essentiële health- en fitnessfuncties om gemotiveerd te blijven, zoals automatische bewegings-, trainings- en slaapregistratie, badges bij het behalen van doelen, Reminders to Move, en timer- en stopwatch-apps om op koers te blijven. Beide producten kenmerken zich door hun eigentijdse, comfortabele en waterdichte[7] design met touchscreen, app-meldingen[8] en tot 5 dagen batterijduur [9] voor dag-en-nachtgebruik.

Fitbit Ace 2 helpt kinderen vanaf 6 jaar om op jonge leeftijd gezonde gewoontes aan te leren en moedigt hen aan om meer te bewegen met familie en vrienden. De Ace 2 heeft een nieuw, waterbestendig ontwerp[10] met een stootband om het scherm te beschermen tijdens kinderactiviteiten de hele dag door, en is verkrijgbaar in diverse vrolijke en stoere kleuren en diverse accessoires met speelse designs. Er zijn voor de Ace 2 ook een aantal nieuwe interactieve en aanpasbare wijzerplaten[11] beschikbaar, evenals motiverende uitdagingen om in beweging te blijven, kleurrijke avatars en profielfoto’s waarmee kinderen hun profiel in de Fitbit-app kunnen personaliseren. Verder kunnen ouders een Fitbit Family-account aanmaken, zodat ze de activiteiten van hun kinderen kunnen volgen.

De Fitbit app krijgt binnenkort een ingrijpende make-over, waardoor gebruikers meer mogelijkheden krijgen om hun gezondheidsreis op Fitbit te personaliseren. Met het nieuwe ontwerp is het makkelijker om je eigen health- en fitnessoverzichten te bekijken en te begrijpen, data vast te leggen, nieuwe content te ontdekken en aansluiting te zoeken bij het wereldwijde sociale netwerk van Fitbitgebruikers. De update bevat ook Fitbit Focus: een nieuwe sectie bovenaan het dashboard, met relevante informatie, berichten en tips om de gebruiker geïnformeerd, betrokken en gemotiveerd te houden.

Verder wordt de Fitbit Community Feed uitgebreid naar meer dan 80 nieuwe landen in Azië, Europa en Latijns-Amerika, ondersteund door negen talen. Dit betekent een belangrijke verrijking van de Fitbit Community, het sociale netwerk dat support, informatie en motivatie biedt van vrienden en gelijkgestemden van over de hele wereld, zodat nog meer gebruikers de kracht van het Fitbit-platform kunnen ervaren.

Prijzen, accessoires en beschikbaarheid

Er is een breed scala sport- en lifestyle-accessoires beschikbaar om de vier nieuwe producten een persoonlijk accent te geven, voor uiteenlopende activiteiten en gelegenheden.

De Versa Lite Edition is verkrijgbaar voor € 159,95 in wit, lila, magenta en zeeblauw. 12 Accessoires voor de Fitbit Versa Lite Edition zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder vlekwerende, waterdichte en comfortabele Classic siliconen polsbanden in zes nieuwe modieuze kleuren: antraciet, lila, zeeblauw, magenta, helderrood en geel. Verder zijn er sportieve hybride geweven polsbanden (binnenkort verkrijgbaar) in opvallende streepdessins: marineblauw/magenta, marineblauw/oranje, marineblauw/roze en zwart/grijs.13 Alle bestaande Versa-accessoires zijn te combineren met de Versa Lite Edition. De prijzen variëren van € 29,95 tot € 99,95.

De Inspire HR is verkrijgbaar voor € 99,95 in zwart, lila en zwart met wit; de Inspire is verkrijgbaar voor € 69,95 in zwart en sangria.14 Tot de accessoires voor de Fitbit Inspire HR en Fitbit Inspire behoren vlekwerende Classic siliconen banden in zwart, lila en wit, Classic elastomeer sangria, en met geprinte lila en zachtroze dessins. Verder zijn er high-fashion accessoires van onder meer hoogwaardig Horweenleer, nieuwe dubbelgewonden Saffiano-leren armbanden,15 roestvrijstalen meshbanden16 en een clipuitvoering, exclusief voor de Inspire. De prijzen lopen van € 19,95 tot € 69,95.

De Ace 2 is vanaf begin zomer 2019 verkrijgbaar in de winkel en online voor € 69,95 in koraalrood met turquoise of nachtblauw met neongeel. Bij de accessoires voor de Fitbit Ace 2 is er keuze uit Classic siliconen polsbanden in stoere, felle kleuren als paars, koraalrood met turquoise of nachtblauw met neongeel. Daarnaast zijn de banden speels bedrukt met stimulerende teksten en opvallende grafische motieven, speciaal voor kinderen. Prijzen lopen van € 24,95 tot € 29,95.17


Bronverwijzingen: 4 Met smartphone in de buurt, 5 Batterijduur afhankelijk van gebruik en andere factoren , 6 Waterdicht tot 50 meter diep, 7 Waterdicht tot 50 meter diep , 8 Met smartphone in de buurt, 9 Batterijduur afhankelijk van gebruik en andere factoren, 10 Waterdicht tot 50 meter diep, 11 Wijzerplaten met animatie moeten vaker worden opgeladen, 12 Classic siliconen armbanden in rozerood, zeeblauw, lila, geel en oranje exclusief verkrijgbaar via Fitbit.com, 13 Exclusief verkrijgbaar via Fitbit.com, 14 Zwarte en sangria banden van elastomeer, 15 Accessoires van Horween- en ander leer. Bepaalde kleuren uitsluitend verkrijgbaar via Fitbit.com, 16 Zilver-RVS meshbanden exclusief verkrijgbaar via Fitbit.co, 17 Waterdicht tot 50 meter diep

Tags: Fitbit

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!