Select 2024Select 2024

In november publiceerde ik mijn laatste blog op www.runhedwigrun.com Ik schreef over de Chicago marathon die ik toen net gelopen had. Inmiddels heb ik de marathon van Tokyo ook voltooid. En hoe! Lezers die al langer met me meekijken, weten dat ik behoorlijk lang de wens koesterde om drie uur twintig te lopen op de marathon. Die wens is ruimschoots uitgekomen. Afgelopen 3 maart liep ik de afstand in drie uur, vijftien minuten en negentien seconden. Ik vind het nog steeds ongelofelijk dat dit gelukt is.
Normaal gesproken had ik op zijn minst één verhaal geschreven over deze fantastische ervaring maar er speelden inmiddels andere belangen. Ik schrijf sinds een paar maanden namelijk een boek. Dit maakt dat ik veel minder tijd heb om te bloggen met de regelmaat waarin ik dat voorheen deed. Nu ik een eind op weg ben met het boek, voel ik de behoefte om ook hier weer vaker te schrijven; er gebeuren te veel mooie dingen op loopgebied die ik hier graag wil vastleggen.

In de tussentijd heb ik mijn website een opfrisser gegeven. Janneke Poort (Sjanzarazzi) maakte foto’s die mooi passen in de nieuwe ‘look’. De site heeft nu ook een duidelijke zoekfunctie waardoor het makkelijker is om oude blogs terug te zoeken.

Mijn verhaal over Tokyo volgt snel, ook ga ik proberen om te delen wat ik meemaak in de aanloop naar mijn laatste van de six worlds marathon majors: London. Op 28 april mag ik deze marathon lopen onder toeziend oog van onder andere mijn kinderen, vaste fan Eelco, moeder en tante. Deze wordt denk ik extra speciaal alleen al omdat zij erbij zijn.

Het wordt dus een klus maar vanaf nu ga ik mijn hersenspinsels weer delen, ik heb het gemist!

1 Reactie

  1. RunningPlus

    Mooie tijd, gefeliciteerd. We zijn ook erg benieuwd naar je boek!!!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Drie parcoursrecords bij Stevensloop

Drie parcoursrecords bij Stevensloop

Luuk Maas en Ruth van der Meijden hebben de winst gepakt op de 10 kilometer van de Alfa Laval Stevensloop. Maas deed dit in een parcoursrecord van 29:20. Op de 5 kilometer liep Femke Rosbergen een parcoursrecord (16:12). Milan van der Meer...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest