.

Individuele startbewijzen Dam tot Damloop op 10 april in de verkoop

door 5 apr, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Sport
Dam tot Damloop

Le Champion opent aanstaande woensdagavond (10 april) de inschrijving voor de 35e editie van de Dam tot Damloop. Het gaat dan om de inschrijving voor individuele lopers die mee willen doen aan de hoofdafstand, de 10 Engelse Mijl tussen Amsterdam en Zaandam. De eerste inschrijffase voor leden van Le Champion en de Dam tot Dam Businessloop heeft al plaatsgevonden. Voor het immens populaire hardloopevenement op zondag 22 september 2019 zijn in totaal 46.000 startbewijzen beschikbaar. Inschrijven kan op woensdagavond vanaf 19.00 uur op www.damloop.nl. Voor iedereen die erbij wil zijn dit jaar: meld je zo snel mogelijk aan!

Grootste hardloopevenement van Nederland

Met in totaal 65.000 deelnemers is de Dam tot Damloop al jaren het grootste hardloopevenement van Nederland. Het evenement staat ieder jaar garant voor een aantal vaste ingrediënten: de happening rondom de start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam, de unieke passage door de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam, de grandioze finish op de Peperstraat en als climax het slotfeest in het Dam tot Dam Park.

Andere onderdelen van de Dam tot Damloop zijn de Damloop by night 5 Engelse Mijl op zaterdagavond 21 september met maximaal 15.000 deelnemers en de Mini Dam tot Damlopen met 4.000 kinderen op zondag 22 september. Voor deze evenementen gaat de inschrijving een dag later, op donderdag 11 april (vanaf 9.00 uur) van start.

Inschrijven Dam tot Dam Businessloop

De Dam tot Damloop is met ruim 3.000 businessteams ook de grootste bedrijvenloop ter wereld. Samen met collega’s, klanten of relaties meedoen aan dit loopspektakel is absoluut een onvergetelijke ervaring. Met een businesspakket profiteren bedrijven bovendien van exclusieve voordelen, zoals een gunstige startpositie en toegang tot speciale businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. De tweede inschrijffase voor bedrijven gaat eveneens op donderdag 11 april om 9.00 uur van start.

Dam tot Dam Weekend

Het Dam tot Dam Weekend is met 87.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland. Naast de Dam tot Damloop organiseert Le Champion op 21 september de Dam tot Dam Wandeltocht met 16.000 deelnemers en op zondag 22 september de Dam tot Dam FietsClassic met 6.000 deelnemers. Inschrijven voor deze evenementen is nu al mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest