Wolkbreuk en vijf rondjes Kralingse Bos; de marathon in 1981 (video)

door 5 apr, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

De regen kwam met bakken uit de hemel, er waren ruim 200 deelnemers, de winnaar liep op drie flessen cola en toeschouwers lieten het massaal afweten.

Terug naar 1981. Rotterdam kreeg dat jaar weer een marathon. Op zaterdag 23 mei werd de marathon gelopen. De start was om 15.30 uur in het Kralingse Bos. De winnaar liep een tijd van 2 uur 9 minuten  en 28 seconden. Het was het begin van happening die inmiddels niet meer weg te denken is. 

Lees verder op Rijnmond.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest