Laatste loopster Esther geeft haar medaille na Marathon Rotterdam aan ernstig zieke vriendin Vivian

door 7 apr, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Ze deed het helemaal ongetraind als eerbetoon aan haar ernstig zieke vriendin Vivian: Esther Pieterse liep zondag de Marathon Rotterdam en kwam aan het einde van de middag als de Laatste Loper over de finish.

Ik heb iets voor jou. Waarvoor ik het gedaan heb”, zei Esther vlak na de finish tegen haar vriendin Vivian. “Lieverd, ik weet hoe hard je altijd vecht en maar door en door gaat. Enne…Ik ben zo fucking trots op je. Ik weet dat je over een paar weken weer een operatie hebt en dat je gewoon weer gaat knokken.”

Dan is het moment dat ze haar medaille afdoet en om de nek hangt van Vivian. “Ik heb er keihard voor gevochten en ik hou van je”, zegt Esther.Vivian voert elke dag de strijd tegen darmkanker. Ze heeft veel operaties gehad, maar de ziekte blijft terugkomen. Esther vertelde haar motivatie om de Marathon helemaal ongetraind te lopen een paar dagen geleden al aan RTV Rijnmond.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest