Laatste loopster Esther geeft haar medaille na Marathon Rotterdam aan ernstig zieke vriendin Vivian

door 7 apr, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Ze deed het helemaal ongetraind als eerbetoon aan haar ernstig zieke vriendin Vivian: Esther Pieterse liep zondag de Marathon Rotterdam en kwam aan het einde van de middag als de Laatste Loper over de finish.

Ik heb iets voor jou. Waarvoor ik het gedaan heb”, zei Esther vlak na de finish tegen haar vriendin Vivian. “Lieverd, ik weet hoe hard je altijd vecht en maar door en door gaat. Enne…Ik ben zo fucking trots op je. Ik weet dat je over een paar weken weer een operatie hebt en dat je gewoon weer gaat knokken.”

Dan is het moment dat ze haar medaille afdoet en om de nek hangt van Vivian. “Ik heb er keihard voor gevochten en ik hou van je”, zegt Esther.Vivian voert elke dag de strijd tegen darmkanker. Ze heeft veel operaties gehad, maar de ziekte blijft terugkomen. Esther vertelde haar motivatie om de Marathon helemaal ongetraind te lopen een paar dagen geleden al aan RTV Rijnmond.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest