Laatste loopster Esther geeft haar medaille na Marathon Rotterdam aan ernstig zieke vriendin Vivian

door 7 apr, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Ze deed het helemaal ongetraind als eerbetoon aan haar ernstig zieke vriendin Vivian: Esther Pieterse liep zondag de Marathon Rotterdam en kwam aan het einde van de middag als de Laatste Loper over de finish.

Ik heb iets voor jou. Waarvoor ik het gedaan heb”, zei Esther vlak na de finish tegen haar vriendin Vivian. “Lieverd, ik weet hoe hard je altijd vecht en maar door en door gaat. Enne…Ik ben zo fucking trots op je. Ik weet dat je over een paar weken weer een operatie hebt en dat je gewoon weer gaat knokken.”

Dan is het moment dat ze haar medaille afdoet en om de nek hangt van Vivian. “Ik heb er keihard voor gevochten en ik hou van je”, zegt Esther.Vivian voert elke dag de strijd tegen darmkanker. Ze heeft veel operaties gehad, maar de ziekte blijft terugkomen. Esther vertelde haar motivatie om de Marathon helemaal ongetraind te lopen een paar dagen geleden al aan RTV Rijnmond.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Pin It on Pinterest