Kijktip: Mini documentaire Eliud Kipchoge (video)

door 16 apr, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Op 28 april gaat de Londen Marathon, met Eliud Kipchoge als grote naam, van start. Om iedereen alvast lekker te maken voor de Marathon heeft de organisatie een mini documentaire uitgebracht over de regerend wereldrecordhouder.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest