.

Kijktip: Mini documentaire Eliud Kipchoge (video)

door 16 apr, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Sport

Op 28 april gaat de Londen Marathon, met Eliud Kipchoge als grote naam, van start. Om iedereen alvast lekker te maken voor de Marathon heeft de organisatie een mini documentaire uitgebracht over de regerend wereldrecordhouder.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest