Dam tot Damloop 2019 is uitverkocht

door 17 apr, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Het maximum aantal deelnemers voor de Dam tot Damloop, 10 Engelse Mijl individueel, is bereikt. Gisteravond werden de laatste startbewijzen verkocht, nadat afgelopen woensdagavond de inschrijving voor dit onderdeel van start was gegaan. Er zijn op dit moment alleen nog Businessteams beschikbaar voor de populaire 16,1 km wedstrijd van Amsterdam naar Zaandam.

Voor het zaterdagavondonderdeel, de Damloop by night 5 Engelse Mijl, kan nog wel worden ingeschreven. Er kunnen maximaal 15.000 lopers meedoen. Daarnaast is ook de inschrijving voor de voor de Mini Dam tot Damlopen in Amsterdam-Noord en Zaandam geopend.

Dam tot Dam Businessloop

Hoe sportief is jouw bedrijf? Natuurlijk is een drankje op de VRIJMIBO lekker, maar veel leuker én gezonder is het om samen met jouw collega’s mee te doen aan de Dam tot Dam Businessloop. Hét hardloopevenement van het jaar voor werkend Nederland. Motiveer nu jouw collega’s, schrijf met een team in voor de 10 of 5 Engelse Mijl en profiteer van alle business extra’s.

Damloop by night 5 Engelse Mijl

De Damloop by night vindt op de avond voor de Dam tot Damloop plaats, op zaterdagavond 22 september. Maximaal 15.000 hardlopers, gekleed in hetzelfde ASICS Runningshirt, lopen door de spectaculair verlichte straten van Zaandam. Gegarandeerd een unieke hardloopbeleving! Deze 8 km is een goede keuze als beginnende hardloper, maar je kan deze afstand ook gebruiken als opwarmer voor de 10 Engelse Mijl op zondag. Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar. Dit hardloopfeestje mag je niet missen!

Ga naar de website van de Damloop by night.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest