Urban Trail Zwolle reinigt stoepen

door 19 apr, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Op zondagochtend 19 mei vindt het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, plaats in Zwolle met een vernieuwd parcours. De eerste spraakmakende locaties zijn al bekend gemaakt via de website en social media kanalen. Maar je kunt locaties en de route nu ook volgen door de schoongespoten stoepen in de stad.

Opnieuw weet de KLM Urban Trail Zwolle veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 5 of 10 km door de binnenstad van Zwolle. Ook de deelnemende locaties, waar deelnemers hardlopend doorheen gaan openen graag hun deuren voor de derde editie. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving kiezen voor hardlopen of wandelen. De gehele route wordt bekend gemaakt via social media, waar elke week een locatie in de spotlight staat. Nieuw dit jaar is reverse graffiti. Hiermee kun je bij een aantal locaties te weten komen of ze onderdeel zijn van het parcours.

Reverse graffiti

De organisatie probeert dit jaar op een duurzame manier het evenement onder de aandacht te brengen bij potentiële deelnemers. Op tientallen plekken in de stad is het KLM Uban Trail Zwolle logo op de straat gespoten met reverse graffiti. Hierbij wordt de stoep met een hogedrukreiniger rond het logo schoon gespoten, waardoor het logo zichtbaar wordt. “Inwoners en toeristen in Zwolle maken op deze manier op een ludieke manier kennis met het evenement en kunnen het logo tegenkomen bij deelnemende locaties of bij een andere highlight van Zwolle”, laat Projectmanager Michelle Mencke weten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest