Atletiekclubs waarschuwen na doodgestoken hardloper Groningen, extra surveillances

door 17 mei, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Bij atletiekvereniging Aquilo in Winschoten is geschokt gereageerd op de dood van een 27-jarige jeugdleider. De man werd dinsdag doodgestoken bij het Jaagpad in Groningen, waar hij aan het hardlopen was. Het slachtoffer woonde in Groningen. Gisteravond zijn de leden van de atletiekvereniging op de hoogte gebracht van het nieuws, zo meldt RTV Noord.

De politie surveilleert zichtbaar en onzichtbaar in de buurt van de steekpartij. Ze zeggen dat er geen signalen zijn dat de veiligheid in het geding is, maar ze vinden het belangrijk om aanwezig te zijn.

Lees verder op NOS.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest