Wethouder de Heer geeft startschot voor Urban Trail Zwolle

door 18 mei, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Zwolle

Bijna 1.500 hardlopers en wandelaars zullen morgen (zondag 19 mei) deelnemen aan de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle. Zwolle is de vijfde stad op de kalender van de KLM Urban Trail Series 2019. Dit is een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen wordt gelopen. De Wethouder Sport van de Gemeente Zwolle, René de Heer zal om 10:00 uur het eerste startschot geven voor deze derde editie.

Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 18 highlights. Deelnemers krijgen deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen hardlopen en wandelen. En er kan gekozen worden over een parcours van ongeveer 5 of 10 km. Voor het eerste startschot op de Melkmarkt in het centrum van Zwolle zal de wethouder eerst kort iets vertellen. Hij gaat iets zeggen waarom sporten zo belangrijk is in Zwolle en wat voor een uniek evenement de KLM Urban Trail Series zijn! Door de nieuwe mogelijkheid om te wandelen, wordt het toegankelijk voor een nieuwe doelgroep. Zo kunnen nog meer mensen op ontdekkingsreis gaan door Zwolle en genieten van het unieke parcours.

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Zwolle op een unieke manier wilt beleven, is de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei een absolute must. Inmiddels zijn er al bijna 1.500 startbewijzen verkocht. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Zwolle is nog mogelijk via www.klmurbantrailzwolle.nl tot de start van het evenement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest