Derde editie Urban Trail Zwolle was sfeervolle ontdekkingstocht

door 19 mei, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Zwolle 2019

Vandaag (zondag 19 mei) stonden er bijna 1.500 deelnemers aan de start bij de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle. De dynamische Hanzestad heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de derde editie waren de Grote Kerk, The Great Escape, Poppodium Hedon, Historisch Centrum Overijssel en het Thomas a Kempis College. Samen met nog 13 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag. 

Tussen tien en elf uur begonnen de deelnemers in drie waves aan hun tocht, om zo in alle comfort van de bijzondere loopervaring door de dynamische Hanzestad te kunnen genieten. Na het eerste startschot op de Melkmarkt in het centrum van Zwolle volgden maar liefst 18 locaties op de route van de KLM Urban Trail Zwolle. Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van een mooie ochtendloop van 5 of 10 kilometer lang. Naast de bijzondere locaties droegen diverse muziekpunten onderweg bij aan een ultieme loopbeleving.

Urban Trail Zwolle 2019 finish

De organisatie kijkt terug op een geslaagde derde editie. Bij de finish werden de lopers feestelijk onthaald op het Rodetorenplein. “Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast over de finish komen”, aldus Michelle Mencke, projectmanager van de KLM Urban Trail Zwolle. Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail-medaille aan de collectie toevoegen. Tot slot werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest