KLM verlengt sponsorcontract met Dam tot Damloop

door 24 mei, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
KLM verlengt sponsorcontract met Dam tot Damloop

Foto v.l.n.r.: Koen Hesseling (KLM organisator Dam tot Damloop), Jan Willem Mijderwijk (Senior event manager Le Champion), Pieter Elbers (President-Directeur KLM), Cees Pronk (Directeur Evenementen & Sponsoring) en Aart Slagt (Executive Vice President HR & Industrial Relations)

KLM heeft het bestaande contract met de Dam tot Damloop met vijf jaar verlengd tot en met de editie van 2023. De verlenging van de samenwerking werd vandaag officieel bekrachtigd. KLM president-directeur Pieter Elbers en Cees Pronk, directeur Evenementen & Sponsoring van organisator Le Champion, zetten op het KLM-hoofdkantoor hun handtekeningen onder de verbintenis.

KLM is al vijftien jaar sponsor van Nederlands grootste hardloopevenement. Pieter Elbers: “KLM draagt de Dam tot Damloop al vele jaren een warm hart toe. Ik doe zelf dit jaar alweer voor de zevende keer mee en ieder jaar is het weer een geweldig feest om mee te maken, samen met plusminus 1.170 collega’s uit alle geledingen van het bedrijf. Ik kijk ernaar uit om op 22 september met deze grote groep te lopen en na afloop gezellig een biertje te drinken.”

Cees Pronk is zeer enthousiast over het voortzetten van de langdurige relatie: “Wij zijn bijzonder trots dat Le Champion het partnership met KLM kan continueren. Samen met KLM zetten we ons in voor een gezonde en actieve samenleving. Het is dan ook geweldig dat KLM de Dam tot Damloop kiest om haar werknemers te stimuleren zo veel mogelijk te bewegen.”

KLM gaat ook wandelen

Op zaterdag 21 september, de dag voor de Dam tot Damloop, doet KLM dit jaar voor het eerst mee aan de Dam tot Dam Wandeltocht. Verdeeld over vier verschillende afstanden komen tenminste 400 werknemers in actie. De 20, 27 en 42 km gaan voor het Paleis op de Dam in Amsterdam van start. Vanaf hier wandelen zij o.a. door het bruisende centrum van Amsterdam, de volkswijk Jordaan en het gezellige Amsterdam-Noord. De finish is in het Dam tot Dam Park, waar ook de 10 km afstand van start gaat.

Over de Dam tot Damloop

Op zondag 22 september kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de 35e editie van de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. Voor het hoofdonderdeel, de 10 Engelse Mijl, zijn vooralsnog alleen nog businessteams beschikbaar. Daarnaast kan nog worden ingeschreven voor de Damloop by night 5 Engelse Mijl, die op zaterdagavond 21 september plaatsvindt.

Meer informatie over de evenementen is te vinden op www.damloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest