Atletiekbond IAAF krijgt nieuwe naam en logo

door 10 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

De International Association of Athletics Federations (IAAF) krijgt eind dit jaar een nieuwe naam en logo, dit maakte de IAAF gisteren bekend.

Direct na de WK atletiek in Doha zal de IAAF verder gaan onder de naam World Athletics. De nieuwe naam bouwt voort op de vernieuwing die de atletiekbond de afgelopen jaren heeft ondergaan. Het moet gaan zorgen voor een ​​moderner, creatiever en positiever gezicht voor de sport.

Oorspronkelijk werd de IAAF opgericht in 1912, in Stockholm, met de naam ‘International Amateur Athletics Federation’. In 2001 verdween de term ‘Amateur’ uit de naam en werd het International Association of Athletics Federation.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest