Atletiekbond IAAF krijgt nieuwe naam en logo

door 10 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De International Association of Athletics Federations (IAAF) krijgt eind dit jaar een nieuwe naam en logo, dit maakte de IAAF gisteren bekend.

Direct na de WK atletiek in Doha zal de IAAF verder gaan onder de naam World Athletics. De nieuwe naam bouwt voort op de vernieuwing die de atletiekbond de afgelopen jaren heeft ondergaan. Het moet gaan zorgen voor een ​​moderner, creatiever en positiever gezicht voor de sport.

Oorspronkelijk werd de IAAF opgericht in 1912, in Stockholm, met de naam ‘International Amateur Athletics Federation’. In 2001 verdween de term ‘Amateur’ uit de naam en werd het International Association of Athletics Federation.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest