Ontdek nu het nieuwe parcours van de derde Urban Trail Utrecht

door 12 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Urban Trail Utrecht

Zondag openen maar liefst 19 locaties hun deuren voor de deelnemers van de derde KLM Urban Trail Utrecht. Meer dan 2.500 hardlopers gaan de Utrechtse binnenstad (her)ontdekken op hun tocht van 5 of 10 km. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Na de start op de Mariaplaats wacht er voor de deelnemers een gevarieerd parcours. Het HKU Utrechts Conservatorium trakteert de lopers op prachtige klassieke muziek, vervolgens doorkruisen ze Hoog Catharijne en in Tivoli Vredenburg is er een dj-act om de deelnemers aan het dansen te brengen. Even op adem komen kan in de Stadsschouwburg Utrecht waar de deelnemers kunnen genieten van een pianist.

De lopers kunnen kiezen voor een parcours van 5 of 10 km. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om Utrecht en zijn unieke locaties op zijn of haar eigen manier te ontdekken.In totaal passeren de deelnemers 19 locaties als ze voor het parcours van 10 km kiezen. Als de deelnemer voor 5 km kiest, zijn er 14 locaties op de route. Na de finish kan elke deelnemer genieten van een lekker ontbijt.

Urban Trail Utrecht parcourskaart

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

De 25e editie van de 15 kilometer lange Pfixx Solar Montferland Run is gewonnen door de favoriet Sabastian Sawe. De regerend wereldkampioen halve marathon kwam met grote voorsprong als eerste over de finishlijn in ’s-Heerenberg. Bij de vrouwen ging...

Pin It on Pinterest