Ontdek nu het nieuwe parcours van de derde Urban Trail Utrecht

door 12 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Utrecht

Zondag openen maar liefst 19 locaties hun deuren voor de deelnemers van de derde KLM Urban Trail Utrecht. Meer dan 2.500 hardlopers gaan de Utrechtse binnenstad (her)ontdekken op hun tocht van 5 of 10 km. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Na de start op de Mariaplaats wacht er voor de deelnemers een gevarieerd parcours. Het HKU Utrechts Conservatorium trakteert de lopers op prachtige klassieke muziek, vervolgens doorkruisen ze Hoog Catharijne en in Tivoli Vredenburg is er een dj-act om de deelnemers aan het dansen te brengen. Even op adem komen kan in de Stadsschouwburg Utrecht waar de deelnemers kunnen genieten van een pianist.

De lopers kunnen kiezen voor een parcours van 5 of 10 km. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om Utrecht en zijn unieke locaties op zijn of haar eigen manier te ontdekken.In totaal passeren de deelnemers 19 locaties als ze voor het parcours van 10 km kiezen. Als de deelnemer voor 5 km kiest, zijn er 14 locaties op de route. Na de finish kan elke deelnemer genieten van een lekker ontbijt.

Urban Trail Utrecht parcourskaart

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!