.

Ontdek nu het nieuwe parcours van de derde Urban Trail Utrecht

door 12 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Urban Trail Utrecht

Zondag openen maar liefst 19 locaties hun deuren voor de deelnemers van de derde KLM Urban Trail Utrecht. Meer dan 2.500 hardlopers gaan de Utrechtse binnenstad (her)ontdekken op hun tocht van 5 of 10 km. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Na de start op de Mariaplaats wacht er voor de deelnemers een gevarieerd parcours. Het HKU Utrechts Conservatorium trakteert de lopers op prachtige klassieke muziek, vervolgens doorkruisen ze Hoog Catharijne en in Tivoli Vredenburg is er een dj-act om de deelnemers aan het dansen te brengen. Even op adem komen kan in de Stadsschouwburg Utrecht waar de deelnemers kunnen genieten van een pianist.

De lopers kunnen kiezen voor een parcours van 5 of 10 km. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om Utrecht en zijn unieke locaties op zijn of haar eigen manier te ontdekken.In totaal passeren de deelnemers 19 locaties als ze voor het parcours van 10 km kiezen. Als de deelnemer voor 5 km kiest, zijn er 14 locaties op de route. Na de finish kan elke deelnemer genieten van een lekker ontbijt.

Urban Trail Utrecht parcourskaart

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest