Dafne Schippers wint 200 meter tijdens Diamond League Oslo in beste seizoenstijd (video)

door 14 jun, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Dafne Schippers heeft gisteren weer een mooie stap gezet naar snellere tijden. Schippers won in Oslo tijdens de Diamond League de 200 meter in een tijd van 22,56 seconden. Die tijd is goed voor Schippers haar beste tijd op de 200 meter van dit jaar.

Schippers kwam goed de bocht door en wist haar snelheid te behouden en kon zo met een flinke voorsprong op de nummer twee over de finish lopen.

Jamile Samuel deed ook mee in dezelfde race. Zij werd derde in een tijd van 23,21 seconden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest