Nieuw sprookjesachtig parcours voor derde editie Rotterdam Night Run

door 25 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Zaterdagavond 12 oktober is de Zevenhuizerplas hét nieuwe decor van de derde editie van de Rotterdam Night Run. Deze Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Zodra de zon onder is, staat het circa 7,5 kilometer lange parcours garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid. Zoals afgelopen edities wordt de avond afgesloten met een toffe afterparty!

De Kosboulevard vormt op zaterdag 12 oktober het nieuwe decor van de start- en finishlocatie van de Rotterdam Night Run. Voor de derde editie is een nieuw verfrissend parcours gecreëerd rondom de Zevenhuizerplas. Bovendien is deze locatie beter bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het parcours van ca. 7,5 km langs de Zevenhuizerplas is een unieke beleving voor iedere deelnemer door de toffe lichtanimaties langs het parcours. Na iedere kilometer verheugen de deelnemers zich alweer op de volgende animatie. Deze zijn zeer divers waarbij vuur, licht, mystiek en geluid worden afgewisseld. Zo is het hele parcours één grote verrassing! Iedereen krijgt een hoofdlampje, wat ervoor zorgt dat op het parcours een lange lint van deelnemers met lichtjes ontstaat.

Waar is het feestje?

Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Na de tocht van 7,5 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De avond wordt traditioneel afgesloten met een afterparty met een feestelijke band, de lopers kunnen napraten over hun sportieve prestatie met familie, vrienden of kennissen onder het genot van een lekker drankje.

Schrijf je nu in!

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt is de Rotterdam Night Run een absolute must. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via www.rotterdamnightrun.nl.

Tags: Night Run

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest