.

Nieuw sprookjesachtig parcours voor derde editie Rotterdam Night Run

door 25 jun, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Zaterdagavond 12 oktober is de Zevenhuizerplas hét nieuwe decor van de derde editie van de Rotterdam Night Run. Deze Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Zodra de zon onder is, staat het circa 7,5 kilometer lange parcours garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid. Zoals afgelopen edities wordt de avond afgesloten met een toffe afterparty!

De Kosboulevard vormt op zaterdag 12 oktober het nieuwe decor van de start- en finishlocatie van de Rotterdam Night Run. Voor de derde editie is een nieuw verfrissend parcours gecreëerd rondom de Zevenhuizerplas. Bovendien is deze locatie beter bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het parcours van ca. 7,5 km langs de Zevenhuizerplas is een unieke beleving voor iedere deelnemer door de toffe lichtanimaties langs het parcours. Na iedere kilometer verheugen de deelnemers zich alweer op de volgende animatie. Deze zijn zeer divers waarbij vuur, licht, mystiek en geluid worden afgewisseld. Zo is het hele parcours één grote verrassing! Iedereen krijgt een hoofdlampje, wat ervoor zorgt dat op het parcours een lange lint van deelnemers met lichtjes ontstaat.

Waar is het feestje?

Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Na de tocht van 7,5 km gaat het feest nog even door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. De avond wordt traditioneel afgesloten met een afterparty met een feestelijke band, de lopers kunnen napraten over hun sportieve prestatie met familie, vrienden of kennissen onder het genot van een lekker drankje.

Schrijf je nu in!

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt is de Rotterdam Night Run een absolute must. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via www.rotterdamnightrun.nl.

Tags: Night Run

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest