Rabobank Groninger Land en marketingbureau Ficant nieuwe partners RUN Winschoten

door 4 jul, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Op vrijdag 28 juni 2019 hebben Rabobank Groninger Land en marketingbureau Ficant uit Winschoten een partnerschapovereenkomst gesloten met de Stichting Ultraloop Winschoten, de organisatie achter de RUN. André Lammers (voorzitter), Tim Meijer (Ficant) en Margreet Wegman (Rabobank Groninger Land) ondertekenden de overeenkomst waarmee beide bedrijven zich voor drie jaar aan de RUN verbinden. Hierdoor kan de organisatie ook in de toekomst het succesvolle loopevenement blijven organiseren.

De RUN is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en (financiële) steun van partners. Om goed in te kunnen spelen op de toekomst is het voor de RUN van groot belang om langdurige relaties aan te gaan met bedrijven die de RUN ondersteunen. De RUN is in 2020 tevens het decor van het WK (100 km), waardoor het evenement nog meer (internationale) deelnemers en bezoekers zal trekken.

Ficant ondersteunt als marketingpartner de marketing en communicatie van de organisatie waar mogelijk. “Met onze expertise en middelen kunnen wij een wezenlijke bijdrage zodat de RUN én de regio nog beter op de kaart worden gezet” aldus Tim Meijer (eigenaar Ficant). “Bovendien herkennen we ons als bedrijf in het gevoel van de RUN; we houden van doelen stellen, van hard werken en vooral van goede resultaten behalen. Marketingpartner worden van de RUN voelt voor ons dan ook als een logische keuze.”

De Run in Winschoten pakt haar maatschappelijk rol door met haar activiteiten bij te dragen aan een vitaler Oldambt. Zij vervult hiermee een belangrijke rol in de samenleving. Dit past ook bij de ambities van Rabobank Groninger Land. Rabobank ondersteunt daarom de Run met haar nieuwe sponsorprogramma Rabo Versterkt. Met kennis, netwerk en expertise uit de cultuur- en sportwereld werken we samen aan een nieuwe visie. Zo zet de club met het Huis van de Sport Groningen en Rabobank Groninger Land de stappen naar een toekomstbestendige Run van Winschoten.

De RUN is in 1976 begonnen als ultraloop (100 km) en inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags loopevenement. Inmiddels zijn er meerdere onderdelen waar men aan mee kan doen. De 100 km, 50 km, 10×10-estafette, Rabobank Lutje RUN, FunRUN en de WandelRUN. Met 3500 deelnemers, 300 vrijwilligers en duizenden bezoekers is de RUN een loopevenement geworden van en voor iedereen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest