Sifan Hassan verbetert eigen Europees record op 5000 meter

door 21 jul, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Sifan Hassan heeft vandaag tijdens de Diamond League wedstrijden in Londen haar eigen Europese record op de 5.000 meter verbetert.

De 26-jarige Hassan eindigde in haar race als derde in een tijd van 14.22,12. Zo was ze iets sneller als haar oude persoonlijk record (Europees record), die tijd stond op 14.22,34. Die tijd liep Hassan vorig jaar in het Marokkaanse Rabat.

Hassan had kans op de overwinning in Londen, maar ze werd in het laatste gedeelte van de race voorbijgelopen door de Keniaanse Hellen Obiri. Obiri won de race in een tijd van 14.20,36. Agnes Jebet Tirop werd derde in een tijd van 14.20,68.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest