Sifan Hassan verbetert eigen Europees record op 5000 meter

door 21 jul, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Sifan Hassan heeft vandaag tijdens de Diamond League wedstrijden in Londen haar eigen Europese record op de 5.000 meter verbetert.

De 26-jarige Hassan eindigde in haar race als derde in een tijd van 14.22,12. Zo was ze iets sneller als haar oude persoonlijk record (Europees record), die tijd stond op 14.22,34. Die tijd liep Hassan vorig jaar in het Marokkaanse Rabat.

Hassan had kans op de overwinning in Londen, maar ze werd in het laatste gedeelte van de race voorbijgelopen door de Keniaanse Hellen Obiri. Obiri won de race in een tijd van 14.20,36. Agnes Jebet Tirop werd derde in een tijd van 14.20,68.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest