Adidas komt met nieuwe colorways Ultraboost 19

door 26 jul, 2019Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Adidas brengt nieuwe colorways van de Ultraboost 19 uit. Hardlopers worden uitgenodigd om ‘Feel the Boost’ te ervaren. Deze nieuwste Ultraboost 19-update biedt de blijvende voordelen van het revolutionaire silhouet dat werd geïnspireerd door, en opnieuw ontworpen voor, een nieuw sportief tijdperk.

Sam Handy, VP Design, adidas Running: “Boost is onze goed werkende middenzooltechnologie, die het beste biedt op het gebied van comfort en energieteruggave onder alle omstandigheden. We blijven het materiaal evolueren om verschillende dempingservaringen te creëren voor verschillende hardlopers. Voor Ultraboost 19 hebben we 20% meer boost toegevoegd aan een volledig gestroomlijnde bovenconstructie en een Torsion-ontwerp, zodat hardlopers meer energie terug krijgen bij elke stap.

Creators creëren 

Ontwerpers en productontwikkelaars bij adidas werkten samen met duizenden hardlopers wereldwijd om de hardloopschoen opnieuw uit te vinden. Samen vereenvoudigden ze de originele adidas Ultraboost van 17 onderdelen tot slechts 4 prestatie-aangedreven componenten, waardoor een lichter, opnieuw ontworpen silhouet met meer energieteruggave werd gecreëerd. Het resultaat is een nieuwe loopervaring. Productvoordelen zijn onder andere: 

  • Geoptimaliseerde tussenzool – met 20% meer Boost om meer energie terug te geven.  
  • Torsion Spring – een lichtgewicht constructie voor verbeterde ondersteuning bij het landen en een high-tech manier om de kracht op de grond optimaal over te brengen. 
  • Geupdate 3D-hielframe – het ontwerp ondersteunt de hiel, waardoor de perfecte mix van aanpassingsvermogen en support ontstaat. 
  • Primeknit 360 bovenwerk uit één stuk sluit nauw aan op de voet voor verbeterde ondersteuning en lichtgewicht comfort. 

Ultraboost 19 is per direct verkrijgbaar bij All4Running.nl in het zwart/blauw/oranje voor mannen en blauw/oranje/rood voor vrouwen. De verkoopprijs is €179,95.

Over Boost 

Sinds de lancering in 2013 is Boost begonnen met het stellen van nieuwe normen voor comfort en design, waarmee atleten worden geholpen in meerdere sportcategorieën, waaronder hardlopen, basketbal, tennis, golf, skateboarden en honkbal. Boost zal deel blijven uitmaken van de meest vooruitstrevende productinnovaties van adidas, waaronder de onlangs onthulde FUTURECRAFT.LOOP – een 100% recyclebare hardloopschoen voor prestaties. 
  
Adidas viert de impact van de technologie op de sportcultuur met zijn ‘Feel the Boost’-campagne die het hele seizoen zal worden uitgerold.

Tags: Adidas

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

BUFF Coolnet UV+ heeft veel plussen

BUFF Coolnet UV+ heeft veel plussen

Heb je behoefte aan zonbescherming, verkoeling, een insectenvrije wandeling of reflectie als het donker wordt? Dan heeft BUFF de ideale Coolnet UV+ voor jou. De multifunctionele sjaal biedt factor 50 zonbescherming voor hardlopers, fietsers,...

Pin It on Pinterest