Meer dan geslaagde tweede editie van Urban Trail Den Bosch met 1.400 lopers

door 30 sep, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Den Bosch

Wie afgelopen zondagochtend 29 september een bezoek bracht aan de Markt in het centrum van Den Bosch trof daar 1.400 enthousiaste deelnemers aan bij de tweede editie van de KLM Urban Trail Den Bosch. Het was zondagochtend genieten geblazen voor de deelnemers die door 15 typische locaties liepen in Den Bosch. Op de route lagen een bioscoop, theaters, winkels en zelfs het Stadhuis. Deelnemers konden kiezen uit een parcours van 5 km of 10 km.

De tweede editie van de KLM Urban Trail Den Bosch kon wederom rekenen op een enorme belangstelling. De organisatie heeft dan ook alles in het werk gesteld om een gloednieuw parcours met nieuwe locaties samen te stellen. Bij een KLM Urban Trail is er geen wedstrijdelement en dat geeft lopers alle tijd om de locaties goed te bekijken en om bijvoorbeeld even te stoppen en een selfie te maken. 

“We zijn trots op de nieuwe locaties die we bij de tweede editie introduceren”, zegt Ylona Färber, organisator van de KLM Urban Trail Den Bosch. “Vue bioscoop, Theater aan de Parade, Groot Tuighuis, Willem Twee Poppodium, Brabants Historisch Informatie Centrum, het zijn allemaal locaties die we kennen van naam maar nog nooit hardlopend doorheen zijn gegaan.” Sommige locaties werden van entertainment voorzien, wat het bezoek extra speciaal maakte. Na afloop werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijk ontbijt en ontvingen ze een medaille als blijvende herinnering.

Een geslaagde tweede editie waar zeker een vervolg op komt: “Het is een goed teken als je alle deelnemers met een grote glimlach over de finish ziet komen en zo ziet nagenieten. Dit is zo’n leuk evenement om te organiseren. We gaan er alles aan doen om volgend jaar weer zo’n mooie editie te presenteren.”

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!