Samenvatting en interviews van Eliud Kipchoge zijn Marathon van 1:59:40

door 13 okt, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Gisteren was het een historische dag voor Eliud Kipchoge. Kipchoge liep in Wenen de Marathon afstand als eerste mens ooit onder de twee uur (1:59:40). Hieronder een samenvatting van zijn race en een paar korte interviews.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest