Nick Symmonds, oud 800 meter Olympiër, probeert tempo van Eliud Kipchoge vol te houden (video)

door 25 okt, 2019Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Nadat Eliud Kipchoge deze maand de Marathon onder de 2 uur heeft gelopen, zie je veel mensen die proberen om zijn tempo zo lang mogelijk vol te houden.

Je ziet ze op een loopband met het tempo van Kipchoge tijdens zijn race en er dan of afvallen of niet erg lang volhouden.

Ook Nick Symmonds, oud Olympisch deelnemer van de 800 meter in Londen, probeerde het tempo van Kipchoge vol te houden en deelde dit op zijn Youtube kanaal. Symmonds werd trouwens vijfde tijdens de Olympische Spelen in Londen op 800 meter in 1:42.95, wat ook zijn persoonlijk record is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!