Stevens Stadscross dwars door concert X Raiders

door 26 nov, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Stevens Stadscross dwars door concert X Raiders

Deelnemers aan de tweede Stevens Stadscross maken op zaterdag 21 maart 2020 deel uit van het concert van de X Raiders. De Nijmeegse rockband speelt in De Lindenberg een speciale set voor de cross die dwars door het optreden over het podium loopt. Naast de passage door het theater, gaat de cross net als vorig jaar door de Stevenskerk en het Museum voor natuur en cultuurhistorie De Bastei. Er zijn ook enkele nieuwe, bijzondere passages toegevoegd aan het parcours.

Dwars over het podium bij X Raiders

Alle deelnemers aan de Stevens Stadscross gaan dwars over het podium waar de X Raiders op zaterdagavond 21 maart optreden en maken zo onderdeel uit van de spectaculaire show. De heavy metal rock ’n roll band speelt tijdens deze unieke gelegenheid nummers van hun nieuwe album Weltschmerz ’89. Met een speciale set voor de cross zorgen ze voor een spektakelstuk voor zowel deelnemers aan de Stevens Stadscross als publiek bij het concert. Kaarten voor het optreden in de Lindenbergzaal zijn te koop via www.delindenberg.com. Vanzelfsprekend hoeven deelnemers aan de Stevens Stadscross geen ticket te kopen voor de show.

Alexander Vandevelde, directeur van Stichting Zevenheuvelenloop: “Met de Stevens Stadscross willen we deelnemers de mooiste plekken van de Nijmeegse binnenstad laten zien en ook laten kennismaken met de Nijmeegse cultuur. De passage door het concert van de Nijmeegse band X Raiders in De Lindenberg past dus uitstekend bij de cross en wordt een unieke belevenis voor alle deelnemers.”

Bijzondere passages

De stadscrossers komen tijdens hun race op plekken die niet altijd openbaar toegankelijk zijn. De mooi verlichte Stevenskerk maakt weer deel uit van het parcours en de 7 kilometer-lange route loopt ook door de ondergrondse gangen van de Stratemakerstoren in De Bastei. Dit jaar komen de lopers ook door diverse nieuwe locaties. In het Kronenburgerpark zijn onder andere doortochten door de Roomsche Voet en de St. Jacobstoren toegevoegd.

Inschrijven voor de Stevens Stadscross op zaterdag 21 maart 2020 en de Alfa Laval Stevensloop op zondag 22 maart 2020 kan via www.alfalavalstevensloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!