Sifan Hassan is verkozen tot Sportvrouw van het Jaar

door 19 dec, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Sifan Hassan is gisteravond uitgeroepen tot Sportvouw van het Jaar 2019. Zij heeft een fantastisch jaar achter de rug waarin zij de historische dubbel pakte door de 1500m en 10.000m te winnen tijdens de Wereldkampioenschappen in Doha.

Naast de succesvolle Wereldkampioenschappen heeft Sifan dit jaar een wereldrecord gelopen op de mijl, Europese records op de 3000m en 5000m en heeft zij een wereldrecord op de 5km op de weg gelopen.

Via een live verbinding heeft Sifan laten weten heel blij te zijn met deze mooie erkenning. “Wat is het fantastisch dat ik deze prijs dit jaar mag winnen. Dit betekent heel veel voor mij. Ik vind het ontzettend jammer dat ik niet aanwezig kan zijn om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen, maar ik ben op dit moment in Amerika om mij voor te bereiden op de Olympische Spelen. Ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd, ook wil ik mijn team bedanken. Deze prijs had ik niet kunnen winnen zonder het team om mij heen. Ik hoop dat 2020 net zo’n mooi jaar gaat worden als 2019. Allemaal heel erg bedankt!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!