.

Sifan Hassan is verkozen tot Sportvrouw van het Jaar

door 19 dec, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Black Friday 2022Black Friday 2022

Sifan Hassan is gisteravond uitgeroepen tot Sportvouw van het Jaar 2019. Zij heeft een fantastisch jaar achter de rug waarin zij de historische dubbel pakte door de 1500m en 10.000m te winnen tijdens de Wereldkampioenschappen in Doha.

Naast de succesvolle Wereldkampioenschappen heeft Sifan dit jaar een wereldrecord gelopen op de mijl, Europese records op de 3000m en 5000m en heeft zij een wereldrecord op de 5km op de weg gelopen.

Via een live verbinding heeft Sifan laten weten heel blij te zijn met deze mooie erkenning. “Wat is het fantastisch dat ik deze prijs dit jaar mag winnen. Dit betekent heel veel voor mij. Ik vind het ontzettend jammer dat ik niet aanwezig kan zijn om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen, maar ik ben op dit moment in Amerika om mij voor te bereiden op de Olympische Spelen. Ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd, ook wil ik mijn team bedanken. Deze prijs had ik niet kunnen winnen zonder het team om mij heen. Ik hoop dat 2020 net zo’n mooi jaar gaat worden als 2019. Allemaal heel erg bedankt!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

NK Running Blind bij Zevenheuvelenloop

Op zondag 20 november vindt het tweede Nederlands kampioenschap Running Blind plaats bij de NN Zevenheuvelenloop. De atleten met visuele beperking en hun buddy’s hebben een eigen startvak en startschot. Er doen 32 koppels mee aan deze bijzondere...

Pin It on Pinterest