Sifan Hassan is verkozen tot Sportvrouw van het Jaar

door 19 dec, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Sifan Hassan is gisteravond uitgeroepen tot Sportvouw van het Jaar 2019. Zij heeft een fantastisch jaar achter de rug waarin zij de historische dubbel pakte door de 1500m en 10.000m te winnen tijdens de Wereldkampioenschappen in Doha.

Naast de succesvolle Wereldkampioenschappen heeft Sifan dit jaar een wereldrecord gelopen op de mijl, Europese records op de 3000m en 5000m en heeft zij een wereldrecord op de 5km op de weg gelopen.

Via een live verbinding heeft Sifan laten weten heel blij te zijn met deze mooie erkenning. “Wat is het fantastisch dat ik deze prijs dit jaar mag winnen. Dit betekent heel veel voor mij. Ik vind het ontzettend jammer dat ik niet aanwezig kan zijn om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen, maar ik ben op dit moment in Amerika om mij voor te bereiden op de Olympische Spelen. Ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd, ook wil ik mijn team bedanken. Deze prijs had ik niet kunnen winnen zonder het team om mij heen. Ik hoop dat 2020 net zo’n mooi jaar gaat worden als 2019. Allemaal heel erg bedankt!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest