Triodus Kinderopvang breidt sponsorschap uit met CPC Loop

door 19 dec, 2019Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024
Triodus Kinderopvang CPC Loop Den Haag

CPC loop 2017 Foto: Pim ras

Triodus Kinderopvang breidt haar sponsorschap van de NN CPC Loop Den Haag uit. Komende editie is Triodus Kinderopvang naast sponsor van de Triodus Jeugdloop 2,5 km, ook sponsor van de 1 km. Door zich te verbinden aan de jeugdlopen van dit Haagse evenement wil Triodus Kinderopvang zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen. Naast titelsponsor van deze afstanden verzorgt Triodus Kinderopvang, net als voorgaande jaren, ook sportieve en verrassende activiteiten in de Triodus Kidscorner op het Malieveld.

Triodus Jeugdlopen

De NN CPC Loop Den Haag is het familie evenement van het jaar en dat zie je terug tijdens de Triodus Jeugdlopen. Speciaal voor allerjongsten sportievelingen is er de Triodus Jeugdloop van 1 kilometer. Hieraan mogen de allerkleinste lopers van 0 – 10 jaar meedoen samen met een ouder of begeleider. Traditiegetrouw zal Ernst en Bobbie de warming-up verzorgen. De Triodus Jeugdlopen 1 en 2,5 km zijn bedoeld om de jeugd kennis te laten maken met de loopsport.

Sport en bewegen

Bewegen past bij een gezonde levensstijl én is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom vindt Triodus Kinderopvang het belangrijk dat alle kinderen kennis kunnen maken met de loopsport. Ook op de locaties wordt dagelijks veel aandacht besteed aan sport en bewegen. 

Over Triodus Kinderopvang

Triodus heeft meer dan 100 jaar ervaring met kinderopvang: Triodus beschikt over het expertise op het gebied van kinderdagverblijf-, peuteropvang-, buitenschoolse opvang- en integraal kindcentrum. Triodus Kinderopvang is maatschappelijk betrokken, zoeken verbinding en bundelen krachten. Triodus Kinderopvang begeleid kinderen van 0 tot 13 jaar en stimuleren in hun ontwikkeling. Kinderen krijgen individuele aandacht die nodig is om zich op hun eigen manier en tempo te ontwikkelen, zo ontdekken zij waar hun kracht en talenten liggen. Hiervoor biedt Triodus Kinderopvang bijzondere, verrassende en levensechte activiteiten aan. Sport, beweging en gezonde voeding staan hierbij centraal.

Tags: CPC loop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!