Midwinter Marathon komt met primeur: persoonlijke uitslag via QR-code op startnummer

door 2 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De Midwinter Marathon in Apeldoorn krijgt op 2 februari de primeur van een QR-code op het startnummer welke zorgt voor een link naar de persoonlijke uitslag.

Het zoeken naar de uitslagenpagina en een naam in de uitslagenlijst behoort hiermee tot het verleden. Nadat deelnemers zijn gefinisht en de (tussentijdse) uitslag op internet is geplaatst kan men de QR-code op het startnummer scannen met een mobiele telefoon.
Dan wordt direct de officiële uitslag behorende bij dat startnummer getoond, inclusief interessante statistieken.

Hoe scan ik een QR-code?

Op een iPhone of iPad kan de standaard camera app hiervoor worden gebruikt. Op een Android telefoon kan bijvoorbeeld de Google Lens app worden gebruikt. Maar er zijn ook vele andere alternatieve QR-code-scanners in de Play store te vinden.

Voor andere organisaties

Deze service wordt aangeboden door Uitslagen.nl en is helemaal gratis voor evenementen die hun uitslag op deze website plaatsen.
Alleen rekent de startnummer-producent eenmalig een bedrag van € 25,00 voor het plaatsen van de QR-code op het startnummer.

Voor kleine evenementen bestaat voor organisatoren een mogelijkheid de QR-codes op etiketvellen (3 x 8) af te drukken. Deze etiketten kunnen dan zelf op de startnummers worden geplakt.

Organisatoren krijgen toegang tot een pagina waarop zichtbaar is hoe vaak QR-codes op een startnummer zijn gescand.

Voor meer informatie ga je naar www.qrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest