Juichzone op Camping Bakkum tijdens Egmond Halve Marathon

door 6 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Moedig de lopers van de NN Egmond Halve Marathon aan vanuit de Juichzone op Camping Bakkum. Vele leden van Atletiek Vereniging Castricum verschijnen aan de start van deze halve marathon. Makkelijk parkeren, veel sfeer door de gezellige muziek en u wordt op de hoogte gehouden van de lopers onderweg. Iedereen is welkom om mee te juichen.

Ook dit jaar wordt er weer een feestje gevierd op het terrein van de camping. Met warme chocolademelk, Glühwein en broodjes rookworst wordt de innerlijke mens verwarmd terwijl we staan mee te deinen op de muziek van DJ Sweet le Freak.

Veel supporters zullen aanwezig zijn om leden van Atletiek Vereniging Castricum aan te moedigen. Marathonloper Michel Butter is hun beroemdste lid en behoort tot de Nederlandse top. Bo Ummels lijkt de beste papieren te hebben voor de winst bij de Nederlandse dames. Zij traint in Castricum bij Team Distance Runners. We gaan hen én alle andere wedstrijdlopers weer kippenvel bezorgen in de Juichzone. De atletiekvereniging heeft een speciale trainingsgroep die sinds september getraind heeft voor de NN Halve Marathon van Egmond. Want ook zij kijken uit naar de gezellige doorkomst in de Juichzone.

De eerste wedstrijdlopers worden tussen half een en kwart voor een verwacht. Zorg dat u er op tijd bij bent, dan heeft u het beste uitzicht. Wij beginnen om 12.00 uur met het feestje. En om 14.30 uur zijn de lopers allemaal voorbij gekomen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen, op de fiets komen is nog makkelijker.

Kidsrun op Camping Bakkum

Topatleten in spé kunnen óók terecht op Camping Bakkum; zondag om 11.00 uur start daar namelijk een mini marathon die gedeeltelijk over het parcours van de halve marathon gaat. Kinderen tussen 4 en 13 jaar kunnen meedoen. De te lopen afstand is 1000 meter en voor iedere deelnemer is er een fraaie herinneringsmedaille. Inschrijven kan zondagochtend– uiterlijk tot 10.30 uur – ter plaatse op de camping.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest