Marathon Rotterdam 2020 is uitverkocht

door 9 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Marathon Rotterdam

Op zondag 5 april 2020 staan er 17.000 lopers aan de start van de NN Marathon Rotterdam. Alle beschikbare startbewijzen voor de 40e editie zijn hiermee uitverkocht.

Wachtlijst

Mogelijk komen er nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Door je aan te melden voor de vandaag geopende wachtlijst kun je kans maken op het bemachtigen van een startbewijs.

#demooiste

Met het uitverkopen van de marathonafstand belooft de jubileumeditie van de NN Marathon Rotterdam extra feestelijk te worden. Voor de overige afstanden zijn er op dit moment nog startbewijzen beschikbaar. Op zaterdag 4 april krijg je de mogelijkheid om te finishen op de iconische Coolsingel tijdens de Your Marathon Challenge, NN Kids Runs en de City Run. Op zondag 5 april staan de TBI Business Runs en de AA Drink ¼ Marathon op het programma.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest