Marathon Rotterdam 2020 is uitverkocht

door 9 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport
Marathon Rotterdam

Op zondag 5 april 2020 staan er 17.000 lopers aan de start van de NN Marathon Rotterdam. Alle beschikbare startbewijzen voor de 40e editie zijn hiermee uitverkocht.

Wachtlijst

Mogelijk komen er nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Door je aan te melden voor de vandaag geopende wachtlijst kun je kans maken op het bemachtigen van een startbewijs.

#demooiste

Met het uitverkopen van de marathonafstand belooft de jubileumeditie van de NN Marathon Rotterdam extra feestelijk te worden. Voor de overige afstanden zijn er op dit moment nog startbewijzen beschikbaar. Op zaterdag 4 april krijg je de mogelijkheid om te finishen op de iconische Coolsingel tijdens de Your Marathon Challenge, NN Kids Runs en de City Run. Op zondag 5 april staan de TBI Business Runs en de AA Drink ¼ Marathon op het programma.

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This