Tweede editie Lauwersmeer Marathon is op 3 mei, inschrijving geopend

door 19 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Op 3 mei wordt de tweede editie van de Lauwersmeer Marathon georganiseerd. Na het succes van de eerste editie in 2019 met meer dan 1.000 deelnemers is de organisatie nu druk bezig om ook dit jaar groots uit te pakken. Het prachtige Rondje Lauwersmeer wordt gepromoot tijdens deze uitdagende route door Groningen en Friesland.

Naast een hele Marathon kan ook een halve Marathon of een 10 of 5 kilometer run gelopen worden. De inschrijving via de website blijft open tot 1 mei, daarna is dagaanmelding nog steeds mogelijk.

Plastic Soup Foundation

Vorig jaar hebben meerdere schoolklassen de Kidsrun van 2,5 kilometer gelopen tijdens de Marathon en op hun eigen school. De inzamelingsacties hebben een mooi bedrag opgeleverd dat ten gunste is gekomen van het goede doel. De Plastic Soup Foundation blijft ook in 2020 het goede doel en zo hoopt de organisatie bij te dragen aan een schoner milieu!

Beleef Lauwersoog

De Lauwersmeer Marathon wordt een evenement voor iedereen. Camping Beleef Lauwersoog heeft zich als sponsor weer aan het evenement verbonden en het recreatieterrein voor restaurant het Booze Wijf wordt ingericht met diverse stands van onder andere de Plastic Soup Foundation. Eten en drinken is aanwezig en ook live muziek ontbreekt niet! De hele middag zal Top Coverband SW!TCH op het podium staan!

De evenementen starten op 3 mei om 11:00 uur bij het Booze Wijf te Lauwersoog. Meer informatie is te vinden op www.lauwersmeermarathon.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest