Tweede editie Lauwersmeer Marathon is op 3 mei, inschrijving geopend

door 19 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op 3 mei wordt de tweede editie van de Lauwersmeer Marathon georganiseerd. Na het succes van de eerste editie in 2019 met meer dan 1.000 deelnemers is de organisatie nu druk bezig om ook dit jaar groots uit te pakken. Het prachtige Rondje Lauwersmeer wordt gepromoot tijdens deze uitdagende route door Groningen en Friesland.

Naast een hele Marathon kan ook een halve Marathon of een 10 of 5 kilometer run gelopen worden. De inschrijving via de website blijft open tot 1 mei, daarna is dagaanmelding nog steeds mogelijk.

Plastic Soup Foundation

Vorig jaar hebben meerdere schoolklassen de Kidsrun van 2,5 kilometer gelopen tijdens de Marathon en op hun eigen school. De inzamelingsacties hebben een mooi bedrag opgeleverd dat ten gunste is gekomen van het goede doel. De Plastic Soup Foundation blijft ook in 2020 het goede doel en zo hoopt de organisatie bij te dragen aan een schoner milieu!

Beleef Lauwersoog

De Lauwersmeer Marathon wordt een evenement voor iedereen. Camping Beleef Lauwersoog heeft zich als sponsor weer aan het evenement verbonden en het recreatieterrein voor restaurant het Booze Wijf wordt ingericht met diverse stands van onder andere de Plastic Soup Foundation. Eten en drinken is aanwezig en ook live muziek ontbreekt niet! De hele middag zal Top Coverband SW!TCH op het podium staan!

De evenementen starten op 3 mei om 11:00 uur bij het Booze Wijf te Lauwersoog. Meer informatie is te vinden op www.lauwersmeermarathon.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!