Tweede editie Lauwersmeer Marathon is op 3 mei, inschrijving geopend

door 19 jan, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

Op 3 mei wordt de tweede editie van de Lauwersmeer Marathon georganiseerd. Na het succes van de eerste editie in 2019 met meer dan 1.000 deelnemers is de organisatie nu druk bezig om ook dit jaar groots uit te pakken. Het prachtige Rondje Lauwersmeer wordt gepromoot tijdens deze uitdagende route door Groningen en Friesland.

Naast een hele Marathon kan ook een halve Marathon of een 10 of 5 kilometer run gelopen worden. De inschrijving via de website blijft open tot 1 mei, daarna is dagaanmelding nog steeds mogelijk.

Plastic Soup Foundation

Vorig jaar hebben meerdere schoolklassen de Kidsrun van 2,5 kilometer gelopen tijdens de Marathon en op hun eigen school. De inzamelingsacties hebben een mooi bedrag opgeleverd dat ten gunste is gekomen van het goede doel. De Plastic Soup Foundation blijft ook in 2020 het goede doel en zo hoopt de organisatie bij te dragen aan een schoner milieu!

Beleef Lauwersoog

De Lauwersmeer Marathon wordt een evenement voor iedereen. Camping Beleef Lauwersoog heeft zich als sponsor weer aan het evenement verbonden en het recreatieterrein voor restaurant het Booze Wijf wordt ingericht met diverse stands van onder andere de Plastic Soup Foundation. Eten en drinken is aanwezig en ook live muziek ontbreekt niet! De hele middag zal Top Coverband SW!TCH op het podium staan!

De evenementen starten op 3 mei om 11:00 uur bij het Booze Wijf te Lauwersoog. Meer informatie is te vinden op www.lauwersmeermarathon.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

De 25e editie van de 15 kilometer lange Pfixx Solar Montferland Run is gewonnen door de favoriet Sabastian Sawe. De regerend wereldkampioen halve marathon kwam met grote voorsprong als eerste over de finishlijn in ’s-Heerenberg. Bij de vrouwen ging...

Pin It on Pinterest