Groet uit Schoorl Run weerbericht (stormachtig weer)

door 7 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Samen met de meteoroloog en veiligheidsdiensten houd de organisatie van de Groet uit Schoorl Run de weersverwachting goed in de gaten. Uiteraard nemen zij gepaste maatregelen voor een veilig verloop van het evenement zondag.

Het belooft zondag een stormachtige dag te worden. In de ochtend wordt er windkracht 6 tot 7 met daarbij wat regen voorspeld. Eind van de ochtend, begin van de middag wordt het droger. De meeste wind wordt voorspeld in de tweede middaghelft en vooral einde middag, begin avond. De temperatuur zal zondag rond de 10 graden liggen.

Houd de website, Facebookpagina of de Groet uit Schoorl app goed in de gaten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest