.

Groet uit Schoorl Run weerbericht (stormachtig weer)

door 7 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Samen met de meteoroloog en veiligheidsdiensten houd de organisatie van de Groet uit Schoorl Run de weersverwachting goed in de gaten. Uiteraard nemen zij gepaste maatregelen voor een veilig verloop van het evenement zondag.

Het belooft zondag een stormachtige dag te worden. In de ochtend wordt er windkracht 6 tot 7 met daarbij wat regen voorspeld. Eind van de ochtend, begin van de middag wordt het droger. De meeste wind wordt voorspeld in de tweede middaghelft en vooral einde middag, begin avond. De temperatuur zal zondag rond de 10 graden liggen.

Houd de website, Facebookpagina of de Groet uit Schoorl app goed in de gaten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest