Inschrijfdata Dam tot Damloop 2020 bekend

door 8 feb, 2020Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

De diverse onderdelen van de Dam tot Damloop gaan op de onderstaande momenten van start. Tijdens het Dam tot Dam Weekend op zaterdag 20 en zondag 21 september 2020 kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen.

  • Maandag 16 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop VIP bedrijven
  • Maandag 16 maart 9.00 uur – Leden Le Champion individueel alle afstanden
  • Maandag 6 april 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop regulier
  • Maandag 6 april 12.00 uur – Dam tot Damloop individueel alle afstanden

Vervroegde inschrijving voor leden van Le Champion

Le Champion leden krijgen de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn van de individuele lopers al aan te melden. Iedereen die gebruik wil maken van deze startgarantie, dient vóór 15 februari 2020 lid te zijn geworden van Le Champion. De gegarandeerde inschrijvingstermijn voor leden is van maandag 16 maart (9.00 uur) t/m maandag 30 maart. Bovendien starten alle Le Champion leden tijdens het event in een eigen startvak, vlak na de wedstrijdlopers. Alleen individuele deelnemers komen voor deze voordelen in aanmerking.

Dam tot Dam Businessloop

Bedrijven kunnen samen met collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop. Meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring. Ieder jaar lopen ruim 3.200 teams van zo’n 1.000 bedrijven de 10 Engels Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Bedrijven die in 2019 en/of 2018 hebben deelgenomen, krijgen voorrang op de inschrijving voor de komende editie. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 16 maart (9.00 uur) t/m maandag 30 maart. Bedrijven die de afgelopen twee jaar niet eerder aan de start stonden, kunnen zich vervolgens vanaf maandag 6 april inschrijven.

Individuele onderdelen

De inschrijving voor de 10 Engelse Mijl voor individuele lopers gaat op maandag 6 april om 12.00 uur van start. Het hoofdonderdeel van de Dam tot Damloop is al zestien jaar op rij uitverkocht. Snel aanmelden is dus noodzakelijk! Gelijktijdig start ook de inschrijving voor de Damloop by night en Mini Dam tot Damlopen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman schittert in winderige CPC Loop Den Haag

De 47ste NN CPC Loop Den Haag is gewonnen door de Keniaan Brian Kiptoo (1.00.53), maar de opmerkelijkste prestatie leverde Nienke Brinkman. Ze triomfeerde bij de vrouwen en liep ondanks de lastige wind de halve marathon in een persoonlijk record...

Pin It on Pinterest